Phishing

Az APWG jelentése szerint az elmúlt 4 évben 150%-kal nőtt az adathalász támadások száma évente.
Folyamat bemutatása
1.
Szimuláció előkészítése
2.
Kampányok tesztelése
3.
Eredmények vizsgálata

Részleges eredmények vizsgálata majd végleges vizsgálat

4.
jelentés készítése

Jelentés átadása,
projekt zárás

A FORTIX mindig készen áll, hogy támogatást nyújtson a digitális kor kihívásaival szemben. Célunk, hogy segítsünk Önnek a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb védelmet kialakítani a kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben. Ha kérdése merülne fel, vagy szeretné, hogy segítsünk cégének felkészülni az ilyen típusú fenyegetések ellen, forduljon hozzánk bizalommal.

Miért éri meg igénybe venni?
  • Valós, mérhető eredmény: felmérheti munkavállalói tudatosságát és felkészültségét az adathalász támadásokkal szemben
  • Proaktív védekezés: az adathalászat szimulációval megtanítjuk a munkavállalókat a kiberbiztonsági veszélyek felismerésére és megelőzésére.
  • Növekvő tudatosság: személyre szabott oktatási programjaink által a munkavállalók tudatosabbak és képesek lesznek felismerni és kezelni a különböző kiberfenyegetéseket.
  • Védelem a lehetséges anyagi veszteségek ellen: a kiberbiztonsági incidensek anyagi veszteségeket okozhatnak a vállalatoknak. A szimulációval és oktatással csökkenthetőek ezek a veszélyek.
Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást?

A FORTIX phishing szimulációs szolgáltatása kiemelten ajánlott:

  • Nagyvállalatok számára: A nagy szervezetek gyakran célpontjai lehetnek a kibertámadásoknak, ahol nagy mennyiségű értékes információ található. Szimulációnk segít felkészíteni a munkavállalókat az adathalász kísérletek felismerésére és kezelésére.
  • Pénzügyi intézmények számára: A bankok és pénzügyi szolgáltatók különösen kiszolgáltatottak az adathalász támadásoknak, mivel a támadók gyakran pénzügyi adatokat próbálnak megszerezni. Szimulációnk segít a munkavállalókat felkészíteni a potenciális támadásokra.
Hogyan dolgozunk?
Visszamérés

Egy igazán hatékony védelmi stratégia kialakításához azonban ajánljuk a visszamérést: évente egyszer újabb kampány lebonyolításával biztosíthatja, hogy szervezete mindig naprakész maradjon a kiberfenyegetések elleni védekezésben. Az Ön biztonsága a mi küldetésünk!

Tökéletes phishing e-mail és landing page

A tökéletes phishing e-mail és landing page kidolgozása után, szakértő csapatunk gondoskodik az összes szükséges előzetes technikai beállításról. A kampányt a megrendelő által preferált időablakban bonyolítjuk le, ami után csapatunk elemzi és összegzi az eredményeket. Az általunk készített részletes jelentés segít felmérni, hogy mennyire tudatosak munkatársai az adathalászati kísérletekkel szemben.

Személyre szabott adathalászat szimuláció

Személyre szabott adathalászat szimulációval segítjük megvédeni a vállalkozásokat. Egy harmadik fél által fejlesztett, napjainkban leggyakrabban használt szolgáltatásokhoz (Google, Microsoft, PayPal, Nexon, …stb) illeszkedő sablonokat használó alkalmazásunk révén, az Ön vállalatának sajátos igényeihez igazított, dizájnelemekben gazdag e-maileket és landing page-eket készítünk.

Beszélgessünk!

Tegye fel kérdéseit szakértőinknek!

Szakmai tartalmak a témában
2024. 02. 01.

A generatív mesterséges intelligencia lehetővé teszi, hogy bárki kifinomult adathalász támadásokat indítson, amelyeket csak az újgenerációs MFA-eszközök tudnak megállítani. A 2023-as év legkevésbé meglepő fejleménye, hogy a zsarolóvírusok ismét rekordot döntöttek az incidensek számát és az okozott károkat tekintve. Minden héten új szalagcímeket láthattunk, amelyekben a nagynevű szervezetek ki-ki névsora szerepelt. Ha az MGM, a Johnson […]

Képzések | Nincs kategorizálva
Black Friday
2023. 11. 20.

A cikk megjelenésének szakmai támogatója a CyberCamp, Magyarország első széles körben elérhető junior kiberbiztonsági szakember képzése, amely során 6 hónap alatt junior kiberbiztonsági szakember lehetsz. www.cybercamp.hu

Érdekességek | Nincs kategorizálva
A NIGÉRIAI-CSALÁS ÉL ÉS VIRUL
2023. 06. 15.

Tavasszal kaptam egy csodálatosan szép üzenetet Messenger-en, hogy nagyon szeretne velem megismerkedni egy bankár hölgy. Persze nem azért, amiért elsőre gondolná az ember, hanem mert a nevem nagyon hasonló egy törökországi bankfiókban lévő számla tulajdonosáéhoz, aki…

Tanácsadás

FORTIX Consulting Kft.
Székhely: 1114 Budapest, Magyari István utca 2.
Fsz. 4.

Iroda: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 2. 4. em. 1.
hello@fortix.hu

Dr. Simon Norbert
+36 30 255 7866
norbert.simon@fortix.hu

CyberCamp

Oktatásszervezés

TELEFON: +36 70 907 2689 vagy +36 70 303 2617
Munkanapokon 10:00-15:00

E-MAIL: webinfo@cybercamp.hu 

Hírlevél
Maradjunk kapcsolatban! Naprakész iparági hírek, izgalmas cikkek, hetente.
Az év Családbarát vállalata 2023Opten A MinősítésAz év Családbarát vállalata 2023Innovatív márka 2023
Fortix facebookFortix LinkedinFortix youtube
Copyright © FORTIX Consulting Kft.