Sérülékenység-menedzsment

Ezen szolgáltatásunk segítségével a vállalatok képesek felmérni és minimalizálni azokat a kockázatokat, amelyek a rendszereik sérülékenységeiből adódhatnak. A cél az, hogy a vállalatok előtt időben feltárjuk a potenciális veszélyforrásokat, mielőtt azokat kihasználnák. 

1.
Sérülékenységi vizsgálat

A vállalat rendszereinek átfogó vizsgálatával azonosítjuk a lehetséges sérülékenységeket.

2.
Prioritizálás

A feltárt sérülékenységeket kockázati szint szerint rangsoroljuk, hogy a legkritikusabb problémákra először kerüljön sor.

3.
Javítási javaslatok

A sérülékenységek alapján konkrét javaslatokat dolgozunk ki a problémák orvoslására.

4.
Ellenőrzés és monitorozás

A javítások implementálása után folyamatosan monitorozzuk a rendszereket, hogy biztosítsuk azok hosszú távú biztonságát.

Miért éri meg igénybe venni?

A sérülékenységek kihasználása a kiberbűnözők egyik leggyakoribb módszere. A Sérülékenység-menedzsment szolgáltatásunkkal a vállalatok nem csak a jelenlegi, de a jövőbeni kockázatokat is képesek kezelni, így megelőzve a potenciális adatszivárgásokat, rendszerleállásokat és egyéb kiberbiztonsági incidenseket. A proaktív hozzáállás a sérülékenységek kezelésében növeli a vállalatok védelmi képességét és bizalmi indexét ügyfeleik körében.

Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást?

A Sérülékenység-menedzsment szolgáltatást különösen azoknak a vállalatoknak ajánljuk, akik komplex informatikai rendszerekkel rendelkeznek, vagy akiknek rendszerei érzékeny adatokat tárolnak. Ide tartoznak a nagyvállalatok, kormányzati szervezetek, pénzügyi intézmények, valamint minden olyan cég, amelynek fontos az adatainak és rendszereinek biztonsága.

Beszélgessünk!

Tegye fel kérdéseit szakértőinknek!

Szakmai tartalmak a témában
2023. 09. 13.

Nincs a távolba sem ISMS a fegyvertárban?! Nem foglalkozott a szervezeted eddig eléggé a kiberbiztonsággal?! Kapjátok a pofonokat a kiberbűnözőktől?! Meg kellene úszni valahogy a kiberbiztonsági tanúsításra vonatkozó elvárásokat?! – Gratulálok, szervezeted kellően…

Érdekességek | Hírek | Nincs kategorizálva
EZ SZÉP MENTÉS VOLT!
2023. 03. 31.

Ez szép mentés volt! – Ha ez a mondat hangzik el egy megbeszélésen a rendszerüzemeltetők csapatában, akkor nem feltétlenül egy sportesemény szép pillanatáról, hanem az informatikai rendszerek mentésének megfelelőségéről lehet szó.

2023. 01. 05.

Az üzletfolytonosság jelentősége Egy vállalkozás elindításához szükséges az elhivatottság, a kitartás, az ötletcunami és az anyagi alapozás. Működéséhez viszont szükség van a cég szemléletét követő szakemberekre, a szolgáltatásokhoz tartozó eszközökre, valamint az…

Tanácsadás

FORTIX Consulting Kft.
Székhely: 1114 Budapest, Magyari István utca 2.
Fsz. 4.

Iroda: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 2. 4. em. 1.
hello@fortix.hu

Dr. Simon Norbert
+36 30 255 7866
norbert.simon@fortix.hu

CyberCamp

Oktatásszervezés

TELEFON: +36 70 907 2689 vagy +36 70 303 2617
Munkanapokon 10:00-15:00

E-MAIL: webinfo@cybercamp.hu 

Hírlevél
Maradjunk kapcsolatban! Naprakész iparági hírek, izgalmas cikkek, hetente.
Az év Családbarát vállalata 2023Opten A MinősítésAz év Családbarát vállalata 2023Innovatív márka 2023
Fortix facebookFortix LinkedinFortix youtube
Copyright © FORTIX Consulting Kft.