IaaS felhőbiztonság

Az IaaS olyan felhőalapú számítási szolgáltatás, amely igény szerint kínálja a szükséges számítási, tárolási és hálózati erőforrásokat. Az Azure, AWS és GCP platformokkal valódi kontrollt és rugalmasságot biztosítunk infrastruktúrájának tekintetében, miközben segítünk csökkenteni a nem tudatos és megfelelő alkalmazásukból eredő biztonsági kockázatokat. 

Az Azure, AWS és GCP platformokkal valódi kontrollt és rugalmasságot biztosítunk infrastruktúrájának tekintetében, miközben segítünk csökkenteni a nem tudatos és megfelelő alkalmazásukból eredő biztonsági kockázatokat. 

Folyamat bemutatása
1.
Specifikus képzés és tudatosság

Képzéseket és tudatosságnövelő foglalkozásokat tartunk az Ön munkatársai számára.

2.
Compliance és szabályozás

Segítünk az iparági szabványoknak és szabályozásoknak való megfelelés kezelésében.

3.
Infrastruktúra-tervezés és -megvalósítás

Biztonságos és jogszabályi, hatósági és szabványi elvárásoknak megfelelő infrastruktúrát tervezünk és valósítunk meg.

4.
Konfiguráció támogatása

Az AWS Security Hub alkalmazás segítségével felmérjük, beállítjuk és monitorozzuk a technikai paramétereket, beleértve a manuális beállításokat is. 

5.
AWS biztonsági és megfelelési szabályozás

Kialakítjuk az AWS szolgáltatásokra vonatkozó belső technikai standardot, amely tartalmazza az architekturális szabályokat, paraméterek meghatározását, és összhangban van a külső és belső elvárásokkal.

6.
IaaS kockázatértékelés

Átfogó kockázatértékelést végzünk az Ön infrastruktúrájáról, és ajánlásokat teszünk az azonosított kockázatok mérséklésére.

7.
Hatékony megfelelés

A magas szintű, általános megfelelési elvárások konkrét IaaS platformokra való átültetése és bevezetése.

Miért éri meg igénybevenni szolgáltatásunkat?

Az IaaS biztonság és megfelelés nem csupán technológiai kérdés, hanem üzleti prioritás is. A nem megfelelően kezelt infrastruktúra komoly kockázatokat jelenthet. Szakértői csapatunk segít az IaaS infrastruktúrák biztonságának és megfelelésének biztosításában, hogy Ön nyugodtan fókuszálhasson üzleti céljaira.

Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást?

A szolgáltatásunk különösen alkalmas azoknak a vállalatoknak, amelyek komolyan veszik az adatvédelmet és kiberbiztonságot, és szeretnék biztosítani, hogy infrastruktúrájuk megfeleljen a nemzetközi és hazai szabványoknak, ajánlásoknak és jogszabályoknak. Azok számára is ideális, akik szeretnék minimalizálni a kockázatokat és biztosítani, hogy infrastruktúrájuk biztonságos legyen.

Beszélgessünk!

Tegye fel kérdéseit szakértőinknek!

Szakmai tartalmak a témában
2023. 11. 28.

A felhőalapú védelmi technológiák rohamos fejlődése és az egyre összetettebb kiberfenyegetések világában a biztonsági szakértők számára elengedhetetlen, hogy naprakészek legyenek a legújabb felhőbiztonsági megoldásokkal és trendekkel kapcsolatban. A felhőbiztonság területén megjelenő újítások, mint a SASE, CASB, ZTNA, CNAPP, és mások, nem csupán új eszközök és technológiák megismerését jelentik, hanem egy teljesen új gondolkodásmódot és megközelítést […]

2023. 04. 13.

Ha már használod vagy tervezed bevezetni az IaaS-t vállalkozásodban, ez a webinár értékes információkat és gyakorlati tippeket kínál a biztonságos IaaS használatához.

Érdekességek
FELHŐFORRADALOM
2021. 12. 06.

Gyakran halljuk a mondást: „A XXI. század olaja az adat”, amivel, valószínűleg a vállalatok többsége egyetért, hiszen a mindennapi feladatok elvégzéséhez szükséges adatok, információk nélkül nem tudnának működni.Ez különösen igaz akkor, ha valamilyen katasztrófa, vagy…

Tanácsadás

FORTIX Consulting Kft.
Székhely: 1114 Budapest, Magyari István utca 2.
Fsz. 4.

Iroda: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 2. 4. em. 1.
hello@fortix.hu

Dr. Simon Norbert
+36 30 255 7866
norbert.simon@fortix.hu

CyberCamp

Oktatásszervezés

TELEFON: +36 70 907 2689 vagy +36 70 303 2617
Munkanapokon 10:00-15:00

E-MAIL: webinfo@cybercamp.hu 

Hírlevél
Maradjunk kapcsolatban! Naprakész iparági hírek, izgalmas cikkek, hetente.
Az év Családbarát vállalata 2023Opten A MinősítésAz év Családbarát vállalata 2023Innovatív márka 2023
Fortix facebookFortix LinkedinFortix youtube
Copyright © FORTIX Consulting Kft.