CyberCamp, Érdekességek

Kiberbiztonsági karrier

A digitális világunkban a kiberbiztonság már nem csak egy opció, hanem egy alapvető szükséglet. Nap mint nap szembesülünk a virtuális tér veszélyeivel: legyen szó email fiókok támadásáról vagy zsarolóvírusokról, a fenyegetések valósak és állandóak. Itt jön képbe a kiberbiztonsági karrier, mint a modern kor egyik legdinamikusabban fejlődő szakterülete.

A CyberCamp missziója egyértelmű: olyan junior kiberbiztonsági szakembereket képezni, akik képesek lesznek megküzdeni a folyamatosan változó és egyre összetettebb kiberfenyegetésekkel. A képzésünk nem csupán elméleti tudást nyújt, hanem gyakorlati készségekre is koncentrál, hogy a résztvevők valós kihívások megoldására legyenek felkészülve.

Kiberbiztonsági karrier: Biztonságos jövőt építünk

  1. Offensive Security (Támadói biztonság) – Ez magába foglalja az etikus hackereket, akik a rendszerek sebezhetőségeit keresik és tesztelik annak érdekében, hogy erősítsék a védelmet.
  2. Defensive Security (Védekező biztonság) – A ‘blue team’ tagjai, akik az IT rendszerek biztonságáért felelnek, beleértve a megfigyelést és a biztonsági események kezelését.
  3. GRC (Governance, Risk, Compliance) – A kormányzás, kockázat és megfelelés területe, amely a biztonsági irányelvek, eljárások és szabályozások betartásáért felel.
  4. További területek – Más funkciók, amelyek a kiberbiztonságot támogatják, mint például projektmenedzsment, tanácsadás, oktatás/tréning, vagy értékesítés.

A kiberbiztonsági szakma lényege: Nem csupán technológia

A kiberbiztonsági karrier lehetőségei széleskörűek. Függetlenül attól, hogy milyen előzetes tapasztalatokkal rendelkezel, a CyberCamp képzés segítségével hozzájárulhatsz a digitális világunk biztonságához. Fedezd fel, hogyan válhatsz te is részévé ennek a jövőálló és folyamatosan fejlődő szakmának.

Forrás: cybercamp.hu

Beszélgessünk!

Tegye fel kérdéseit szakértőinknek!

Tanácsadás

FORTIX Consulting Kft.
Székhely: 1114 Budapest, Magyari István utca 2.
Fsz. 4.

Iroda: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 2. 4. em. 1.
hello@fortix.hu

Dr. Simon Norbert
+36 30 255 7866
norbert.simon@fortix.hu

CyberCamp

Oktatásszervezés

TELEFON: +36 70 907 2689 vagy +36 70 303 2617
Munkanapokon 10:00-15:00

E-MAIL: webinfo@cybercamp.hu 

Hírlevél
Maradjunk kapcsolatban! Naprakész iparági hírek, izgalmas cikkek, hetente.
Az év Családbarát vállalata 2023Opten A MinősítésAz év Családbarát vállalata 2023Innovatív márka 2023
Fortix facebookFortix LinkedinFortix youtube
Copyright © FORTIX Consulting Kft.