+36 1 781 4842 info@fortix.hu

rólunk


Munkánk során az ügyfelek komplex biztonságát helyezzük előtérbe, mivel hisszük, hogy a vállalatok sikerének egyik kulcseleme az információbiztonság és üzletmenet-folytonosság megfelelő stratégiai szintű kezelése.

A FORTIX Consulting Kft. jogelődje, a Secure-IT Hungary Kft. 2011-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel.
Elsődleges célunk az volt, hogy az információbiztonság és üzletmenet-folytonosság területén szerzett megrendelői és szolgáltatói tapasztalatokra támaszkodva minőségi és magas szakmai tanácsadást nyújtsunk az ügyfeleink számára.

2014-ben az addigi sikeres feladatok eredményeképpen ugrásszerű fejlődésnek indultunk, új irodába költöztünk, és kibővült szakértői csapattal támogattuk a folyamatosan növekvő ügyfélkörünket.

2015 tavaszán döntöttünk a FORTIX Consulting név használata mellett, hogy egységes és önálló arculattal tudjunk megfelelni az előttünk álló kihívásoknak.
Munkánk során az ügyfelek komplex biztonságát helyezzük előtérbe, mivel hisszük, hogy a vállalatok sikerének egyik kulcseleme az információbiztonság és üzletmenet-folytonossági rendszer megfelelő stratégiai szintű kezelése.

A tanácsadási tapasztalatokból adódó lehetőségeket kihasználva az oktatás területét 2017-től önálló szolgáltatásként működtetjük tovább, immár saját arculattal. Tesszük mindezt abból a felismerésből adódóan, hogy a piacon elérhető hasonló témájú tréningek leginkább egy-egy követelményrendszerhez kapcsolódnak, jellemzően nem használják ki a különböző területek között fellelhető azonosságokat (hasonlóságokat) és alig nyújtanak konkrét megoldásokat, technikákat a megismertetett elvárásokhoz.
A FORTIX Academy különböző szakterületeken kínál oktatási, tréning szolgáltatásokat információbiztonság, üzletmenet-folytonosság és menedzsment témakörökben, továbbá az ezekhez kapcsolódó szakmai területeken.
Az oktatások fő jellemzői a gyakorlatorientáltság, a napi életből vett példák feldolgozása, és a kiemelt szakmai színvonal. A könnyen elérhető követelmények ismertetése helyett az alkalmazható megoldásokra koncentráló tréningek, oktatások eredményeként az ügyfelek képessé válnak a napi működésbe könnyen beépíthető megoldások alkalmazására.

fortix csapat

Rónaszéki Péter

Rónaszéki Péter

partner, ügyvezető

Rónaszéki Péter 1998 óta foglalkozik információ-biztonsággal és üzletmenet-folytonossággal.
Eddig a bankrendszer, valamint a repülésinformatika információvédelmi szakértőjeként dolgozott. 1998-tól a Citibank információbiztonsági menedzsere, 2000-től a Budapest Bank információbiztonsági vezetője, 2006-től az ING Bank, 2008-tól pedig a Lufthansa Systems fizikai és információbiztonsági igazgatója volt. 2012-től a Secure-IT Hungary Kft. és a Mysec Communications Kft. tulajdonos-ügyvezetője, 2015 tavaszától pedig a megújuló FORTIX Consulting Kft. tulajdonos-ügyvezetője. CISA, CISM, illetve ISO27001 vezető auditori minősítésekkel rendelkezik, az ISACA Magyarországi Egyesületének tagja, a Magyar Bankszövetség információbiztonsági munkacsoportjának szakértője, valamint alapító tagja az Önkéntes Kibervédelmi Összefogásnak (KIBEV).

Péter 3 gyermek édesapja. Szabadidejében fotózik és szakmabeliekből alkotott együttesben zenél.

Farkas Imre

Farkas Imre

cégvezető

Farkas Imre 2000 óta foglalkozik informatikával és információ-biztonsággal, rendelkezik adatvédelmi, informatikai irányítási, kockázatkezelési, üzemeltetési, fejlesztési és üzletmenet-folytonosság szervezési tapasztalatokkal.
Többéves nemzetközi vezetői, projektvezetői, tanácsadói és auditori tapasztalattal rendelkezik.
2000-től az IBM-nél IT üzemeltető majd IT biztonsági felelős, 2006-től a KÜRT tanácsadója, 2009-től a Budapest Bankban IT auditor majd Információbiztonsági vezető, 2013-től a Transcom EMEA IT Security Officer-e, majd 2015-től az OTP IT Kockázatkezelési menedzsere volt. Tanácsadóként részt vett és vezetett komplex projekteket Európa-szerte és a Közel-Keleten, dolgozott az Európai Bizottság IT szolgáltatás-folytonossági menedzsereként.
2016-ban senior tanácsadóként csatlakozott a FORTIX csapatához, 2017. őszétől a FORTIX Tanácsadás üzletágvezetője.
Közgazdász diplomával, illetve MCSE, CISSP, CISA, CRISC, CGEIT és ISO27001 auditori minősítésekkel rendelkezik.
Imre szabadidejét befektetésekkel, szakmai írással vagy kiteboardozással tölti, attól függően, van-e szél.

Berc Renáta

Berc Renáta

irodavezető

László Júlia

László Júlia

vezető tanácsadó

Balla Teodóra

Balla Teodóra

tanácsadó

Joó Gabriella

Joó Gabriella

képzési vezető, oktató, tanácsadó

Cseh Patrik

Cseh Patrik

vezető tanácsadó