fbpx
+36 1 781 4842 info@fortix.hu

rólunk

 

Ügyfeleink sikerességéhez az általuk létrehozott értékek védelmének megerősítésével járulunk hozzá az információbiztonság, adatvédelem és üzletmenet-folytonosság megfelelő stratégiai megközelítésű, ugyanakkor gyakorlati kezelése által. Szolgáltatásunk mércéje az ügyfeleink oldaláról érzékelhető, velük közösen elért eredményeink.

 

A FORTIX Consulting Kft. jogelődje, a Secure-IT Hungary Kft. 2011-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel.
Elsődleges célunk az volt, hogy az információbiztonság és üzletmenet-folytonosság területén szerzett megrendelői és szolgáltatói tapasztalatokra támaszkodva minőségi és magas szakmai tanácsadást nyújtsunk az ügyfeleink számára.

2014-ben az addigi sikeres feladatok eredményeképpen ugrásszerű fejlődésnek indultunk, új irodába költöztünk, és kibővült szakértői csapattal támogattuk a folyamatosan növekvő ügyfélkörünket.

2015 tavaszán döntöttünk a FORTIX Consulting név használata mellett, hogy egységes és önálló arculattal tudjunk megfelelni az előttünk álló kihívásoknak.
Munkánk során az ügyfelek komplex biztonságát helyezzük előtérbe, mivel hisszük, hogy a vállalatok sikerének egyik kulcseleme az információbiztonság és üzletmenet-folytonossági rendszer megfelelő stratégiai szintű kezelése.

A tanácsadási tapasztalatokból adódó lehetőségeket kihasználva az oktatás területét 2017-től önálló szolgáltatásként működtetjük tovább, immár saját arculattal. Tesszük mindezt abból a felismerésből adódóan, hogy a piacon elérhető hasonló témájú tréningek leginkább egy-egy követelményrendszerhez kapcsolódnak, jellemzően nem használják ki a különböző területek között fellelhető azonosságokat (hasonlóságokat) és alig nyújtanak konkrét megoldásokat, technikákat a megismertetett elvárásokhoz.
A FORTIX Academy különböző szakterületeken kínál oktatási, tréning szolgáltatásokat információbiztonság, üzletmenet-folytonosság és menedzsment témakörökben, továbbá az ezekhez kapcsolódó szakmai területeken.
Az oktatások fő jellemzői a gyakorlatorientáltság, a napi életből vett példák feldolgozása, és a kiemelt szakmai színvonal. A könnyen elérhető követelmények ismertetése helyett az alkalmazható megoldásokra koncentráló tréningek, oktatások eredményeként az ügyfelek képessé válnak a napi működésbe könnyen beépíthető megoldások alkalmazására.

fortix menedzsment

Rónaszéki Péter

Rónaszéki Péter

partner, ügyvezető


Rónaszéki Péter 23 éve foglalkozik információbiztonsággal és üzletmenet-folytonossággal. Eddig a bankrendszer, valamint a repülésinformatika információvédelmi szakértőjeként dolgozott.

1998-tól a Citibank információbiztonsági menedzsere, 2000-től a Budapest Bank információbiztonsági vezetője, 2006-től az ING Bank, 2008-tól pedig a Lufthansa Systems fizikai és információbiztonsági igazgatója volt. 2012-től a FORTIX Consulting Kft. és a Mysec Kft. tulajdonos-ügyvezetője. CISM, CDPSE, ISO22301, illetve ISO27001 vezető auditori minősítésekkel rendelkezik, az ISACA Magyarországi Egyesületének elnökségi tagja és titkára, valamint alapító tagja az Önkéntes Kibervédelmi Összefogásnak (KIBEV).

Péter 48 éves, 3 gyermek édesapja.

Szabadidejében fotózik és a New SWAMP együttesben zenél.

Farkas Imre

Farkas Imre

partner, cégvezető

Farkas Imre 2000 óta foglalkozik informatikával és információ-biztonsággal, rendelkezik adatvédelmi, informatikai irányítási, kockázatkezelési, üzemeltetési, fejlesztési és üzletmenet-folytonosság szervezési tapasztalatokkal.

Többéves nemzetközi vezetői, projektvezetői, tanácsadói és auditori tapasztalattal rendelkezik.

2000-től az IBM-nél IT üzemeltető majd IT biztonsági felelős, 2006-tól a KÜRT tanácsadója, 2009-től a Budapest Bankban IT auditor majd Információbiztonsági vezető, 2013-tól a Transcom EMEA IT Security Officer-e, majd 2015-től az OTP IT Kockázatkezelési menedzsere volt. Azóta tanácsadóként részt vett és vezetett komplex projekteket Európa-szerte és a Közel-Keleten is.
2016-ban senior tanácsadóként csatlakozott a FORTIX csapatához, 2017. őszétől a FORTIX Tanácsadás üzletágvezetője, majd 2021-től cégvezetője.

Közgazdász diplomával, illetve CCSK, MCSE, CISSP, CISA, CRISC, CGEIT és ISO27001 auditori minősítésekkel rendelkezik.

Ezek mellett büszke szerzője a Zero Day, Zero Budget című, információbiztonsági szakmai könyvnek.

Imre szabadidejét olvasással, befektetésekkel vagy kite/wakeboardozással tölti, attól függően, van-e szél.

team leaderek

grc

Vida Sándor

Vida Sándor

GRC Team Leader

CyberCamp

Farkas Ottó

Farkas Ottó

CyberCamp Team Leader

iroda

Berc Renáta

Berc Renáta

office manager, executive assistant

pénzügy

Nemzetes Anikó

Nemzetes Anikó

pénzügyi vezető

HR

Bóné Ágnes

Bóné Ágnes

HR vezető

sales

Dr. Simon Norbert

Dr. Simon Norbert

sales manager

Informatika

Szabó Norbert

Szabó Norbert

IT manager