+36 1 781 4842 info@fortix.hu

rólunk


Munkánk során az ügyfelek komplex biztonságát helyezzük előtérbe, mivel hisszük, hogy a vállalatok sikerének egyik kulcseleme az információbiztonság és üzletmenet-folytonosság megfelelő stratégiai szintű kezelése.

A FORTIX Consulting Kft. jogelődje, a Secure-IT Hungary Kft. 2011-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel.
Elsődleges célunk az volt, hogy az információbiztonság és üzletmenet-folytonosság területén szerzett megrendelői és szolgáltatói tapasztalatokra támaszkodva minőségi és magas szakmai tanácsadást nyújtsunk az ügyfeleink számára.

2014-ben az addigi sikeres feladatok eredményeképpen ugrásszerű fejlődésnek indultunk, új irodába költöztünk, és kibővült szakértői csapattal támogattuk a folyamatosan növekvő ügyfélkörünket.

2015 tavaszán döntöttünk a FORTIX Consulting név használata mellett, hogy egységes és önálló arculattal tudjunk megfelelni az előttünk álló kihívásoknak.
Munkánk során az ügyfelek komplex biztonságát helyezzük előtérbe, mivel hisszük, hogy a vállalatok sikerének egyik kulcseleme az információbiztonság és üzletmenet-folytonossági rendszer megfelelő stratégiai szintű kezelése.

A tanácsadási tapasztalatokból adódó lehetőségeket kihasználva az oktatás területét 2017-től önálló szolgáltatásként működtetjük tovább, immár saját arculattal. Tesszük mindezt abból a felismerésből adódóan, hogy a piacon elérhető hasonló témájú tréningek leginkább egy-egy követelményrendszerhez kapcsolódnak, jellemzően nem használják ki a különböző területek között fellelhető azonosságokat (hasonlóságokat) és alig nyújtanak konkrét megoldásokat, technikákat a megismertetett elvárásokhoz.
A FORTIX Academy különböző szakterületeken kínál oktatási, tréning szolgáltatásokat információbiztonság, üzletmenet-folytonosság és menedzsment témakörökben, továbbá az ezekhez kapcsolódó szakmai területeken.
Az oktatások fő jellemzői a gyakorlatorientáltság, a napi életből vett példák feldolgozása, és a kiemelt szakmai színvonal. A könnyen elérhető követelmények ismertetése helyett az alkalmazható megoldásokra koncentráló tréningek, oktatások eredményeként az ügyfelek képessé válnak a napi működésbe könnyen beépíthető megoldások alkalmazására.

fortix csapat

Rónaszéki Péter

Rónaszéki Péter

partner, ügyvezető

Rónaszéki Péter 1998 óta foglalkozik információ-biztonsággal és üzletmenet-folytonossággal.
Eddig a bankrendszer, valamint a repülésinformatika információvédelmi szakértőjeként dolgozott. 1998-tól a Citibank információbiztonsági menedzsere, 2000-től a Budapest Bank információbiztonsági vezetője, 2006-től az ING Bank, 2008-tól pedig a Lufthansa Systems fizikai és információbiztonsági igazgatója volt. 2012-től a Secure-IT Hungary Kft. és a Mysec Communications Kft. tulajdonos-ügyvezetője, 2015 tavaszától pedig a megújuló FORTIX Consulting Kft. tulajdonos-ügyvezetője. CISA, CISM, illetve ISO27001 vezető auditori minősítésekkel rendelkezik, az ISACA Magyarországi Egyesületének tagja, a Magyar Bankszövetség információbiztonsági munkacsoportjának szakértője, valamint alapító tagja az Önkéntes Kibervédelmi Összefogásnak (KIBEV).

Péter 3 gyermek édesapja. Szabadidejében fotózik és szakmabeliekből alkotott együttesben zenél.

Komenda Roland

Komenda Roland

partner, ügyvezető

Komenda Roland 2001 óta foglalkozik üzletfejlesztéssel és szolgáltatás-értékesítéssel, elsősorban tanácsadói és IKT területen. Ezalatt az évek alatt üzletágvezetőként és ügyfélkapcsolati igazgatóként átfogó tapasztalatokat szerzett többek között a KÜRT, az Euroone, a Synergon és a Navigator keretein belül.

2014 tavaszán csatlakozott a Secure-IT csapatához, 2015 tavaszától pedig a megújuló FORTIX Consulting Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Roland házas, 2 gyermek édesapja. Szabadidejében Aikidózik, focizik, illetve szívesen vesz részt hiányos információkon alapuló valószínűség-számítási feladatok megoldásában (ulti, póker…)

Farkas Imre

Farkas Imre

tanácsadás üzletágvezető

Farkas Imre 2000 óta foglalkozik informatikával és információ-biztonsággal, rendelkezik adatvédelmi, informatikai irányítási, kockázatkezelési, üzemeltetési, fejlesztési és üzletmenet-folytonosság szervezési tapasztalatokkal.
Többéves nemzetközi vezetői, projektvezetői, tanácsadói és auditori tapasztalattal rendelkezik.
2000-től az IBM-nél IT üzemeltető majd IT biztonsági felelős, 2006-től a KÜRT tanácsadója, 2009-től a Budapest Bankban IT auditor majd Információbiztonsági vezető, 2013-től a Transcom EMEA IT Security Officer-e, majd 2015-től az OTP IT Kockázatkezelési menedzsere volt. Tanácsadóként részt vett és vezetett komplex projekteket Európa-szerte és a Közel-Keleten, dolgozott az Európai Bizottság IT szolgáltatás-folytonossági menedzsereként.
2016-ban senior tanácsadóként csatlakozott a FORTIX csapatához, 2017. őszétől a FORTIX Tanácsadás üzletágvezetője.
Közgazdász diplomával, illetve MCSE, CISSP, CISA, CRISC, CGEIT és ISO27001 auditori minősítésekkel rendelkezik.
Imre szabadidejét befektetésekkel, szakmai írással vagy kiteboardozással tölti, attól függően, van-e szél.

Berc Renáta

Berc Renáta

irodavezető

László Júlia

László Júlia

vezető tanácsadó

Balla teodóra

Balla teodóra

tanácsadó

Joó Gabriella

Joó Gabriella

képzési vezető, oktató, tanácsadó

Cseh Patrik

Cseh Patrik

vezető tanácsadó

Dr. Tiszolczi Balázs Gergely

Dr. Tiszolczi Balázs Gergely

vezető tanácsadó

Hirling Péter

Hirling Péter

vezető tanácsadó