+36 1 781 4842 info@fortix.hu

Válságkezelés és kríziskommunikáció

Crisis Communication

Felnőttképzési engedély száma: E-001743/2018/D001

Különleges készségekre van szükség ahhoz, hogy egy krízist megfelelően és maximálisan az ellenőrzésünk alatt tartsunk. Minden döntést gyorsan, nagy nyomás alatt kell meghozni, rövid reakcióidő és szilárd elhatározás szükséges, hogy minimalizáljuk a károkat és a krízis egyéb hatásait. Ugyanakkor számolni kell az ilyenkor felmerülő összes lehetséges konfliktussal, egymásnak ellentmondó jelekkel, belső és külső tényezőkkel.
A helyénvaló kommunikáció, az érintettek és a média tájékoztatása elsődleges fontosságú. Akár egyetlen rossz döntésnek is óriási negatív hatása lehet.
A “Válságkezelés és kríziskommunikáció” tréning segíti a szervezet vezetőinek struktúrált gondolkodását valós példákon keresztül olyan készségekkel, amelyek a válsághoz való alkalmazkodáshoz nélkülözhetetlenek.

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget?

Alapozó oktatásunkat olyan munkatársaknak és vezetőknek szánjuk, akik szeretnék elmélyíteni a krízismenedzsment alapjait, felkészülni és meggyőződni a válságkezelés vállalati és személyes hasznáról.

Mire tesz alkalmassá a tréning?

A képzés elvégzésekor Önök érteni és tudni fogják hogyan kell kezelni a válságot a vállalatát ért esetleges nem várt esemény kapcsán, valamint világosan látják a kríziskommunikáció gyakorlati szerepét és hozzáadott értékét.

Milyen tanúsítványt ad a tréning?

A képzés vizsgával zárul, melynek sikeres eredménye alapján a FORTIX ACADEMY Válságkezelés és kríziskommunikáció képzésének részvételéről és a sikeres vizsgáról szóló tanúsítványt állítunk ki. A vizsga díját a tréning díja tartalmazza.

A képzés tematikája

I. Bevezetés

II. A krízismenedzsment beindítása

III. A válságkezelés, mint folyamat

IV. Kríziskommunikáció

V. Katasztrófa-elhárítás

VI. Pszichológia

VII. Probléma- és reputációkezelés

VIII. Gyakorlat és képzés

A képzés díja

65 000 Ft/fő
(államilag engedélyezett, ÁFA nélküli képzés)

A képzés hossza

1 nap
(09:00-17:00 óráig)

OKTATÓK:

Joó Gabriella, Rónaszéki Péter

képzési forma:

ÉLŐ ONLINE

TANANYAG INFORMÁCIÓ:

A tréning és a kiadott anyagok magyar nyelvűek. A tréninghez szükséges minden tananyagot a résztvevők megkapják.

a képzésbe való bekapcsolódás feltétele:

Minimum alapfokú iskolai végzettség

TECHNIKAI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÉLŐ ONLINE KÉPZÉSI FORMÁRÓL:

ÉLŐ Online képzéseink távoli eléréséhez az MS TEAMS rendszerét használjuk.

A megoldás lehetőséget ad a tanteremben zajló események online követésére, a prezentációk, gyakorlatok, videók megtekintésére. A képzés során a résztvevők a rendszer által kínált chat-en, illetve mikrofonon keresztül tarthatják a kapcsolatot az oktatókkal.

A MS TEAMS alkalmazás szinte bármilyen eszközről elérhető: asztali számítógépről, laptopról, tabletről, és akár telefonról is. A részvételhez audio és mikrofon eszközök megléte szükséges, ezek működését kérjük, ellenőrizze a tanfolyam indulása előtt!

Ügyfeleink, résztvevőink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így minden elkövetünk, hogy ebben a mindannyiunk számára komoly helyzetben is partnerek lehessünk Ön és munkatársai fejlődésében!

 

Amennyiben a tréninggel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.