+36 1 781 4842 info@fortix.hu

Válságkezelés és kríziskommunikáció

Crisis Communication

Felnőttképzési engedély száma: E-001743/2018/D001

Különleges készségekre van szükség ahhoz, hogy egy krízist megfelelően és maximálisan az ellenőrzésünk alatt tartsunk. Minden döntést gyorsan, nagy nyomás alatt kell meghozni, rövid reakcióidő és szilárd elhatározás szükséges, hogy minimalizáljuk a károkat és a krízis egyéb hatásait. Ugyanakkor számolni kell az ilyenkor felmerülő összes lehetséges konfliktussal, egymásnak ellentmondó jelekkel, belső és külső tényezőkkel.
A helyénvaló kommunikáció, az érintettek és a média tájékoztatása elsődleges fontosságú. Akár egyetlen rossz döntésnek is óriási negatív hatása lehet.
A “Válságkezelés és kríziskommunikáció” tréning segíti a szervezet vezetőinek struktúrált gondolkodását valós példákon keresztül olyan készségekkel, amelyek a válsághoz való alkalmazkodáshoz nélkülözhetetlenek.

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget?

Alapozó oktatásunkat olyan munkatársaknak és vezetőknek szánjuk, akik szeretnék elmélyíteni a krízismenedzsment alapjait, felkészülni és meggyőződni a válságkezelés vállalati és személyes hasznáról.

Mire tesz alkalmassá a tréning?

A képzés elvégzésekor Önök érteni és tudni fogják hogyan kell kezelni a válságot a vállalatát ért esetleges nem várt esemény kapcsán, valamint világosan látják a kríziskommunikáció gyakorlati szerepét és hozzáadott értékét.

Milyen tanúsítványt ad a tréning?

A képzés vizsgával zárul, melynek sikeres eredménye alapján a FORTIX ACADEMY Válságkezelés és kríziskommunikáció képzésének részvételéről és a sikeres vizsgáról szóló tanúsítványt állítunk ki. A vizsga díját a tréning díja tartalmazza.

A képzés tematikája

I. Bevezetés

II. A krízismenedzsment beindítása

III. A válságkezelés, mint folyamat

IV. Kríziskommunikáció

V. Katasztrófa-elhárítás

VI. Pszichológia

VII. Probléma- és reputációkezelés

VIII. Gyakorlat és képzés

A képzés díja

65 000 Ft/fő
(államilag engedélyezett, ÁFA nélküli képzés)

A képzés hossza


1 nap

(09:00-17:00 óráig)

Ellátás


Reggeli és délutáni frissítő,
valamint szendvicsebéd

OKTATÓK:

Joó Gabriella, Rónaszéki Péter

HELYSZÍN:

1126 Budapest, Orbánhegyi út 49. Oktatóterem
PARKOLÁS: a környező utcákban, például a Stromfeld Aurél utcában ingyenesen.
TÖMEGKÖZLEKEDÉS: A Déli Pályaudvarral szemben lévő buszmegállóból a 21 vagy 21A autóbusszal a Szent Orbán térig, onnan 3 perc séta, vagy a 102 autóbusszal a Szent Orbán térig, onnan fél perc séta.

TANANYAG INFORMÁCIÓ:

A tréning és a kiadott anyagok magyar nyelvűek. A tréninghez szükséges minden tananyagot a résztvevők megkapják.

 

a képzésbe való bekapcsolódás feltétele:

Minimum alapfokú iskolai végzettség

 

Amennyiben a tréninggel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.