+36 1 781 4842 info@fortix.hu

üzletmenet-folytonossági menedzser

Business Continuity Manager
Felnőttképzési engedély száma: E-001743/2018/D009

Az üzletmenet-folytonosság egy, a szervezet egészét átfogó vezetői tevékenység, amelynek célja a szervezet folyamatos működését fenyegető tényezők azonosítása, azok hatásának felmérése és a fenyegetések eredményes kezelését lehetővé tevő válaszlépések kidolgozása, ezáltal védi a szervezet értékteremtő folyamatait, hírnevét és az érintettek érdekeit. Ahhoz, hogy a rendszer működőképes legyen, szükség van vezetőre, felelősre, aki átlátja, felügyeli, ellenőrzi, működteti szükség esetén. A tréning során a résztvevők a fenti kompetenciák birtokosai lesznek.

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget?

Üzletmenet-folytonossági menedzser oktatásunkat olyan munkatársaknak szánjuk, akik szeretnék megtudni, hogy az üzletmenet-folytonossági területet hogyan lehet előkészíteni, megtervezni, működtetni, tesztelni, karbantartani.
Ajánljuk azoknak, akik jelenleg is foglalkoznak a területtel, akik majd a jövőben fognak, vagy tervezik, és azoknak is, akik sosem foglalkoztak BCM-el, de meg szeretnék ismerni.

Mire tesz alkalmassá a tréning?

A képzés elvégzésekor Önök érteni fogják a BCM alapjait, elvét és célját, világosan látják a hétköznapokat érintő változások gyakorlati szerepét és hozzáadott értékét, valamint a képesek lesznek alapvető üzletmenet-folytonossági terület irányítására, a működtetés és karbantartás felügyeletére.

Milyen tanúsítványt ad a tréning?

A képzés vizsgával zárul, melynek sikeres eredménye alapján a FORTIX ACADEMY Üzletmenet-folytonossági felelős képzésének részvételéről és a sikeres vizsgáról szóló tanúsítványt állítunk ki. A vizsga díját a tréning díja tartalmazza.

A TRÉNING TEMATIKÁJA

1. NAP
BCM alapok
BCMS keretrendszer
• Szervezeti összefüggések
Üzleti hatáselemzés (BIA)
2. NAP
Kockázatkezelés
Üzletmenet-folytonossági terv (BCP)
• Előkészítés (BCP sablon készítése)
• A BCP elkészítésének menete
• A BCP folyamata
Válságkezelés és kríziskommunikáció
3. NAP
Teljesítményértékelés és fejlesztés
Tesztelés
Atlernatív helyszínek tervezése
Belső audit

A képzés díja

139 000 Ft/fő
(államilag engedélyezett, ÁFA nélküli képzés)

A képzés hossza

2 nap
(10:00-17:00 óráig)

OKTATÓK:

Joó Gabriella, Rónaszéki Péter

képzési forma:

ÉLŐ ONLINE

TANANYAG INFORMÁCIÓ:

A tréning és a kiadott anyagok magyar nyelvűek. A tréninghez szükséges minden tananyagot a résztvevők megkapják.

A KÉPZÉSBE VALÓ BEKAPCSOLÓDÁS FELTÉTELE:

Minimum alapfokú iskolai végzettség

technikai tájékoztató az élő online képzési formáról:

ÉLŐ Online képzéseink távoli eléréséhez az MS TEAMS rendszerét használjuk.

A megoldás lehetőséget ad a tanteremben zajló események online követésére, a prezentációk, gyakorlatok, videók megtekintésére. A képzés során a résztvevők a rendszer által kínált chat-en, illetve mikrofonon keresztül tarthatják a kapcsolatot az oktatókkal.

A MS TEAMS alkalmazás szinte bármilyen eszközről elérhető: asztali számítógépről, laptopról, tabletről, és akár telefonról is. A részvételhez audio és mikrofon eszközök megléte szükséges, ezek működését kérjük, ellenőrizze a tanfolyam indulása előtt!

Ügyfeleink, résztvevőink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így minden elkövetünk, hogy ebben a mindannyiunk számára komoly helyzetben is partnerek lehessünk Ön és munkatársai fejlődésében!

 

Amennyiben a tréninggel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.