+36 1 781 4842 info@fortix.hu

üzletmenet-folytonossági irányítási rendszer iso22301

Business Continuity Management System

Felnőttképzési engedély száma: E-001743/2018/D005

Az üzletmenet-folytonosság egy, a szervezet egészét átfogó vezetői tevékenység, amelynek célja a szervezet folyamatos működését fenyegető tényezők azonosítása, azok hatásának felmérése és a fenyegetések eredményes kezelését lehetővé tevő válaszlépések kidolgozása, ezáltal védi a szervezet értékteremtő folyamatait, hírnevét és az érintettek érdekeit.

Egy olyan irányítási rendszer, aminek alkalmazásával a vállalat a kritikus termékeit, szolgáltatásait és folyamatait az elfogadható szolgáltatási szinten még akkor is képes nyújtani, ha a termék vagy szolgáltatás előállításában résztvevő erőforrások váratlan események hatására kiesnek vagy meghibásodnak.

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget?

Alapozó oktatásunkat olyan munkatársaknak és vezetőknek szánjuk, akik szeretnének megismerkedni a BCMS alapjaival és meggyőződni az üzletmenet-folytonosság vállalati és személyes hasznáról.

Mire tesz alkalmassá a tréning?

A képzés elvégzésekor Önök érteni fogják a BCM alapjait, elvét és célját, valamint világosan látják a hétköznapokat érintő változások gyakorlati szerepét és hozzáadott értékét.

Milyen tanúsítványt ad a tréning?

A képzés vizsgával zárul, melynek sikeres eredménye alapján a FORTIX ACADEMY Üzletmenet-folytonossági irányítási rendszer ISO22301 képzésének részvételéről és a sikeres vizsgáról szóló tanúsítványt állítunk ki. A vizsga díját a tréning díja tartalmazza.

A képzés tematikája

BCM alapok
BCMS keretrendszer
Üzleti hatáselemzés (BIA)
Kockázatkezelés
Üzletmenet-folytonossági terv (BCP)
Válságkezelés és kríziskommunikáció
Teljesítményértékelés és fejlesztés
Tesztelés
Belső audit

A képzés díja

130 000 Ft/fő
(államilag engedélyezett, ÁFA nélküli képzés)

A képzés hossza

2 nap
(09:00-17:00 óráig)

OKTATÓK:

Joó Gabriella, Rónaszéki Péter

képzési forma:

ÉLŐ ONLINE

TANANYAG INFORMÁCIÓ:

A tréning és a kiadott anyagok magyar nyelvűek. A tréninghez szükséges minden tananyagot a résztvevők megkapják.

A KÉPZÉSBE VALÓ BEKAPCSOLÓDÁS FELTÉTELE:

Minimum alapfokú iskolai végzettség

technikai tájékoztató az élő online képzési formáról:

ÉLŐ Online képzéseink távoli eléréséhez az MS TEAMS rendszerét használjuk.

A megoldás lehetőséget ad a tanteremben zajló események online követésére, a prezentációk, gyakorlatok, videók megtekintésére. A képzés során a résztvevők a rendszer által kínált chat-en, illetve mikrofonon keresztül tarthatják a kapcsolatot az oktatókkal.

A MS TEAMS alkalmazás szinte bármilyen eszközről elérhető: asztali számítógépről, laptopról, tabletről, és akár telefonról is. A részvételhez audio és mikrofon eszközök megléte szükséges, ezek működését kérjük, ellenőrizze a tanfolyam indulása előtt!

Ügyfeleink, résztvevőink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így minden elkövetünk, hogy ebben a mindannyiunk számára komoly helyzetben is partnerek lehessünk Ön és munkatársai fejlődésében!

 

Amennyiben a KÉPZÉSSEL kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.