+36 1 781 4842 info@fortix.hu

munkavédelem

A munkavédelem egy olyan terület, ahol minden követelmény precízen rögzítésre kerül annak érdekében, hogy a munkavállaló egészsége ne sérüljön az adott tevékenység végzése során.

Egy munkaadónak különösképpen fontos, hogy ismerje az adott munkakörre vonatkozó munkavédelmi előírásokat és megkövetelje ezen szabályok pontos betartását. Egy munkahelyi baleset kapcsán azonnal ezzel kezdik a kivizsgálást és ha valami nincs rendben, minden esetben súlyos bírságra számíthat a cég.

Éppen ezért nagyon fontos megérteni és megértetni, hogy maximális komolysággal kell betartani és betartatni a különböző törvények, kormányrendeletek által szabályozott munkavédelmi előírásokat.

A képzés célja

A vállalat munkatársainak tudatosítása, felkészítése a munkabalesetek kiküszöbölése érdekében.

Kinek ajánljuk ezt a képzést?

Minden olyan vállalatnak, mely nem kíván külön munkavédelmi ügyintézőt foglalkoztatni, valamint amely meg kívánja ismerni a munkavállalók számára kiemelten fontos védelmi intézkedéseket, azok szabályozási kereteit.

Milyen tanúsítványt ad a képzés?

A képzés vizsgával zárul, melynek sikeres eredménye alapján a FORTIX ACADEMY Munkavédelem képzésének részvételéről és a sikeres vizsgáról szóló tanúsítványt állítunk ki. A vizsga díját a képzés díja tartalmazza.

A képzés tematikája

• A munkavédelmi jogszabályok
• A munkavállalók jogai és kötelezettségei
• Általános munkavédelmi előírások
• Elektromos berendezések, készülékek használata
• A munkabaleset, kártérítés
• Elsősegélynyújtás
• Képernyős munkahelyek

A képzés díja

30 000 Ft/fő
(+27% ÁFA)

A képzés hossza

1 nap
(10:00-17:00 óráig)

Ellátás

 Reggeli és délutáni frissítő,
valamint szendvicsebéd

HELYSZÍN:

1126 Budapest, Orbánhegyi út 49. Oktatóterem
PARKOLÁS: a környező utcákban, például a Stromfeld Aurél utcában ingyenesen.
TÖMEGKÖZLEKEDÉS: A Déli Pályaudvarral szemben lévő buszmegállóból a 21 vagy 21A autóbusszal a Szent Orbán térig, onnan 3 perc séta, vagy a 102 autóbusszal a Szent Orbán térig, onnan fél perc séta.

TANANYAG INFORMÁCIÓ:

A képzés és a kiadott anyagok magyar nyelvűek. A képzéshez szükséges minden tananyagot a résztvevők megkapják.

Amennyiben a képzéssel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.