+36 1 781 4842 info@fortix.hu

A MUNKAHELYI EGÉSZSÉGVÉDELEM ÉS BIZTONSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZER ISO45001

A súlyos balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzhetők, ha a szervezet szabályozottan gondoskodik a biztonságos és az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételeinek kialakításáról. Egyben a munkavállalókat megismertetik a kötelezettségeikkel és betartatják a munkavégzés szabályait.

Ezen elvek gyakorlati megvalósítására alkalmas munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerének kiépítése, működtetése és folyamatos fejlesztése.

A képzés célja

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer kialakítása, működtetése és fejlesztése, a dokumentálási feladatok elvégzése

Kinek ajánljuk ezt a képzést?

Olyan szervezetek szakemberei számára, akik a munkavégzés feltételeit megfelelő módon kívánják megteremteni, ellenőrizni és fenntartani.

Milyen tanúsítványt ad a képzés?

A képzés vizsgával zárul, melynek sikeres eredménye alapján a FORTIX ACADEMY Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer képzésének részvételéről és a sikeres vizsgáról szóló tanúsítványt állítunk ki. A vizsga díját a képzés díja tartalmazza.

A képzés tematikája

• A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer kialakulása és kialakítása, az MSZ ISO 45001 követelményei;
• A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer dokumentáció,
• A munkavédelem jogi szabályozása

A képzés díja

80 000 Ft/fő
(+27% ÁFA)

A képzés hossza

2 nap
(10:00-17:00 óráig)

Ellátás

 Reggeli és délutáni frissítő,
valamint szendvicsebéd

HELYSZÍN:

1126 Budapest, Orbánhegyi út 49. Oktatóterem
PARKOLÁS: a környező utcákban, például a Stromfeld Aurél utcában ingyenesen.
TÖMEGKÖZLEKEDÉS: A Déli Pályaudvarral szemben lévő buszmegállóból a 21 vagy 21A autóbusszal a Szent Orbán térig, onnan 3 perc séta, vagy a 102 autóbusszal a Szent Orbán térig, onnan fél perc séta.

TANANYAG INFORMÁCIÓ:

A képzés és a kiadott anyagok magyar nyelvűek. A képzéshez szükséges minden tananyagot a résztvevők megkapják.

 

Amennyiben a képzéssel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.