+36 1 781 4842 info@fortix.hu

KÖRNYEZETKÖZPONTÚ IRÁNYÍTÁSI RENDSZER ISO14001

A környezet védelme az életminőség egyik legfontosabb tényezője. A környezet védelmére irányuló gyakorlatban szerepel a jogi szabályozás, a pénzügyi támogatás és a pénzügyi bírság rendszere.

A képzés célja

A környezetközpontú irányítási rendszer kialakításában, működtetésében és fejlesztésében részt vevők felkészítése, a rész- és dokumentálási feladatok elvégzése.

Kinek ajánljuk ezt a képzést?

Olyan vállalatok környezeti megbízottai, környezetközpontú irányítással foglalkozó szakemberei számára, akik kiépíteni, vagy a meglévő rendszert tovább fejleszteni kívánják.

Milyen tanúsítványt ad a képzés?

A képzés vizsgával zárul, melynek sikeres eredménye alapján a FORTIX ACADEMY Környezetközpontú irányítási rendszer képzésének részvételéről és a sikeres vizsgáról szóló tanúsítványt állítunk ki. A vizsga díját a képzés díja tartalmazza.

A képzés tematikája

• Az MSZ EN ISO 14001:2015 követelményei
• A környezetirányítási rendszer kiépítése, fejlesztése
• A dokumentáció felépítése
• A környezetirányítási rendszer működtetése;
• A környezeti megbízott feladatai

A képzés díja

80 000 Ft/fő
(+27% ÁFA)

A képzés hossza

2 nap
(10:00-17:00 óráig)

Ellátás

 Reggeli és délutáni frissítő,
valamint szendvicsebéd

HELYSZÍN:

1126 Budapest, Orbánhegyi út 49. Oktatóterem
PARKOLÁS: a környező utcákban, például a Stromfeld Aurél utcában ingyenesen.
TÖMEGKÖZLEKEDÉS: A Déli Pályaudvarral szemben lévő buszmegállóból a 21 vagy 21A autóbusszal a Szent Orbán térig, onnan 3 perc séta, vagy a 102 autóbusszal a Szent Orbán térig, onnan fél perc séta.

TANANYAG INFORMÁCIÓ:

A képzés és a kiadott anyagok magyar nyelvűek. A képzéshez szükséges minden tananyagot a résztvevők megkapják.

ELLÁTÁS:

A képzés minden napján reggel és délután frissítő, valamint 3 fogásos ebéd a közeli BIGinning étteremben. Vidéki résztvevőinknek szállást biztosítunk önköltséges megoldással.

Amennyiben a képzéssel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.