+36 1 781 4842 info@fortix.hu

Információbiztonsági irányítási rendszer ISO/IEC 27001:2013

Information Security Management System

Felnőttképzési engedély száma: E-001743/2018/D003

Minden vállalat kulcsfontosságú adatok, információk birtokosa, melyek lehetnek az ügyfelek, partnerek bizalmas adatai, a termékekkel, szolgáltatásokkal, megrendelésekkel, belső folyamatokkal kapcsolatos információk. A cégek, vállalatok fennmaradása, megélhetése múlhat ezen adatok megfelelő kezelése, tárolása, ellenőrzése hiányában.

Az információbiztonsági irányítási rendszer képzés átfogó képet adva megismerteti az alapfogalmakat, az irányítási rendszer céljait és eszközeit, példáival és gyakorlati feladataival szolgálja a jó szemlélet kialakulását. Segít rámutatni az információbiztonság értékteremtő szerepére.

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget?

Alapozó oktatásunkat olyan munkatársaknak és vezetőknek szánjuk, akik szeretnének megismerkedni az információbiztonsági irányítási rendszer alapjaival és meggyőződni az ISMS vállalati és személyes hasznáról.

Mire tesz alkalmassá a tréning?

A képzés elvégzésekor Önök érteni fogják az ISMS alapjait, elvét és célját, valamint világosan látják a hétköznapokat érintő változások, eszközök gyakorlati szerepét, és hozzáadott értékét.

Milyen tanúsítványt ad a tréning?

A képzés vizsgával zárul, melynek sikeres eredménye alapján a FORTIX ACADEMY Információbiztonsági irányítási rendszer ISO/IEC27001:2013 képzésének részvételéről és a sikeres vizsgáról szóló tanúsítványt állítunk ki. A vizsga díját a tréning díja tartalmazza.

A képzés tematikája

Információbiztonsági Irányítási rendszer
Fogalma, általános elvei
PDCA életciklus-modell
Tervezés
Végrehajtás
Ellenőrzés
Intézkedés
Vezetői elkötelezettség
Informatika, Biztonságtechnika
Információbiztonság irányítási rendszerek
Követelmények
“A” Melléklet

A képzés díja

130 000 Ft/fő
(államilag engedélyezett, ÁFA nélküli képzés)

A képzés hossza

2 nap
(09:00-17:00 óráig)

OKTATÓK:

Joó Gabriella, Rónaszéki Péter

képzési forma:

ÉLŐ ONLINE

TANANYAG INFORMÁCIÓ:

A tréning és a kiadott anyagok magyar nyelvűek. A tréninghez szükséges minden tananyagot a résztvevők megkapják.

A KÉPZÉSBE VALÓ BEKAPCSOLÓDÁS FELTÉTELE:

Minimum általános iskolai végzettség

TECHNIKAI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÉLŐ ONLINE KÉPZÉSI FORMÁRÓL:

ÉLŐ Online képzéseink távoli eléréséhez az MS TEAMS rendszerét használjuk.

A megoldás lehetőséget ad a tanteremben zajló események online követésére, a prezentációk, gyakorlatok, videók megtekintésére. A képzés során a résztvevők a rendszer által kínált chat-en, illetve mikrofonon keresztül tarthatják a kapcsolatot az oktatókkal.

A MS TEAMS alkalmazás szinte bármilyen eszközről elérhető: asztali számítógépről, laptopról, tabletről, és akár telefonról is. A részvételhez audio és mikrofon eszközök megléte szükséges, ezek működését kérjük, ellenőrizze a tanfolyam indulása előtt!

Ügyfeleink, résztvevőink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így minden elkövetünk, hogy ebben a mindannyiunk számára komoly helyzetben is partnerek lehessünk Ön és munkatársai fejlődésében!

 

Amennyiben a tréninggel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.