+36 1 781 4842 info@fortix.hu

általános információbiztonság

General Information Security

Felnőttképzési engedély száma: E-001743/2018/D008

Ajánljuk mindenkinek! Hiszen aki dolgozik, információ birtokos, annak minden felelősségével együtt. Ezért nagyon fontos tudni és használni az ezzel kapcsolatos biztonsági intézkedéseket.
Képzésünk során elméletben is, valamint számos gyakorlati példán keresztül megtudhatja miként lehet ezt hatásosan és könnyen beilleszteni munkájába.

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget?

Alapozó oktatásunkat olyan munkatársaknak és vezetőknek szánjuk, akik szeretnék elmélyíteni az információbiztonság alapelveit, felkészülni és meggyőződni az információk, dokumentumok megvédésének vállalati és személyes hasznáról.

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget?

Alapozó oktatásunkat olyan munkatársaknak és vezetőknek szánjuk, akik szeretnék elmélyíteni az információbiztonság alapelveit, felkészülni és meggyőződni az információk, dokumentumok megvédésének vállalati és személyes hasznáról.

Mire tesz alkalmassá a tréning?

A képzés elvégzésekor Önök érteni és tudni fogják hogyan kell megvédeni a vállalat információit, valamint világosan látják a hétköznapokat érintő védelmi intézkedések gyakorlati szerepét, és hozzáadott értékét.

Milyen tanúsítványt ad a tréning?

A képzés vizsgával zárul, melynek sikeres eredménye alapján a FORTIX ACADEMY Általános információbiztonság képzésének részvételéről és a sikeres vizsgáról szóló tanúsítványt állítunk ki. A vizsga díját a tréning díja tartalmazza.

A képzés tematikája

Bevezetés és definíciók
Az információbiztonság alapelvei, szintjei
Biztonsági kultúra
Komplex vállalati biztonság
Fizikai biztonság, objektum védelem
Információ, dokumentum biztonság
Humán biztonság

A képzés díja

65 000 Ft/fő
(államilag engedélyezett, ÁFA nélküli képzés)

A képzés hossza

1 nap
(09:00-17:00 óráig)

MOKTATÓK:

Joó Gabriella, Rónaszéki Péter

képzési forma:

ÉLŐ ONLINE

TANANYAG INFORMÁCIÓ:

A tréning és a kiadott anyagok magyar nyelvűek. A tréninghez szükséges minden tananyagot a résztvevők megkapják.

A képzésbe való bekapcsolódás feltétele:

Minimum alapfokú iskolai végzettség

TECHNIKAI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÉLŐ ONLINE KÉPZÉSI FORMÁRÓL:

ÉLŐ Online képzéseink távoli eléréséhez az MS TEAMS rendszerét használjuk.

A megoldás lehetőséget ad a tanteremben zajló események online követésére, a prezentációk, gyakorlatok, videók megtekintésére. A képzés során a résztvevők a rendszer által kínált chat-en, illetve mikrofonon keresztül tarthatják a kapcsolatot az oktatókkal.

A MS TEAMS alkalmazás szinte bármilyen eszközről elérhető: asztali számítógépről, laptopról, tabletről, és akár telefonról is. A részvételhez audio és mikrofon eszközök megléte szükséges, ezek működését kérjük, ellenőrizze a tanfolyam indulása előtt!

Ügyfeleink, résztvevőink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így minden elkövetünk, hogy ebben a mindannyiunk számára komoly helyzetben is partnerek lehessünk Ön és munkatársai fejlődésében!

Amennyiben a tréninggel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.