fbpx
+36 1 781 4842 info@fortix.hu

fortix academy

A TUDÁS A HIVATÁSUNK

Felnőttképzési engedély száma: E/2022/000055
Felnőttképzés bejelentési száma: B/2020/003023
A FORTIX Academy a Felnőttképzők Szövetségének (FVSZ) tagja.

cybercamp – junior kiberbiztonsági szakember

5 hónapos képzés

2023. áprilisi képzés BETELT

Új évfolyam indulása: 2023. október 2.

A CyberCamp Magyarország első széles körben elérhető kiberbiztonsági szakemberré átképző komplex képzése, ahol 5 hónap alatt magabiztos tudást és gyakorlatot kapsz, és egy jövőálló, felfelé ívelő karrierútra lépsz!

certificate of cloud security knowledge – ccsk minősítő vizsgafelkészítő

2 napos képzés

2023. november 8-9.

A CCSK képzési program világszerte preferált azon szakértők által, akiknek a célja meglévő tudásuk átfogó rendezése és megerősítése, és a felhővel összefüggő biztonsági szempontok jobb megértése. A FORTIX CCSK képzése mindezt magyar nyelvű szakértői előadóval biztosítja.

Üzletfolytonossági menedzser

3 napos képzés

új időpont hamarosan

A képzés elvégzésekor Önök érteni fogják a BCM alapjait, elvét és célját, világosan látják a hétköznapokat érintő változások gyakorlati szerepét és hozzáadott értékét, valamint képesek lesznek alapvető üzletmenet-folytonossági terület irányítására, a működtetés és karbantartás felügyeletére.

Bevezetés az alkalmazott kriptográfiába

2 napos képzés

2023. október

Tudtad, hogy már a Kámaszútrában megemlítik a titkosítást? És hogy Julius Caesar a gall háborúban titkosírással levelezett Ciceróval?  Ha szeretnéd megtanulni, miként írhatsz alá szerződéseket távolról, személyi igazolványoddal vagy akár anélkül is, és hogy hogyan működik ez az egész, akkor vegyél részt gyakorlati kriptográfia tanfolyamunkon!

információbiztonság adatvédelmi szakemberek részére

2 napos képzés

új időpont hamarosan

A képzést elvégzők érteni fogják a napi munkájuk hátterében meghúzódó folyamatok menetét, azok fontosságát, valamint képesek lesznek alapvető információbiztonsági összefüggések megértésére, továbbá magabiztosabban fogják tudni kezelni az adatvédelmi feladatkörhöz köthető eszközöket.

Vállalatbiztonság – IT forensics

1 napos képzés

kérjen ajánlatot!

Az IT FORENSICS képzési program világszerte preferált azon szakértők által, akiknek a célja olyan speciális szakmai módszerek alkalmazása, melyek perdöntő erővel bírhatnak akár bírósági eljárásokban is az információtechnológiai rendszerekből származó adatok vizsgálatánál.

szolgáltatásaink

élő online és tantermi képzések

 

Az Érdeklődők igényeit figyelembe véve lehetőséget biztosítunk akár élő online, akár tantermi képzések megtartására.

Klasszikus tantermi képzéseink keretében a már jól megszokott módon, személyesebb légkörben tartjuk képzéseinket, melynek során lehetőség adódik egy közvetlenebb szakmai párbeszédre a trénerekkel, tapasztalatcserére a többi résztvevővel, valamint fókuszált tréningfeladatok segítségével,oldottabb légkörben biztosítunk lehetőséget az oktatás során elhangzott tananyag elsajátítására.

Mindenkinek biztosítunk saját munkatankönyvet, mely segítségével könnyebb a későbbiekben is felidézni az ott elhangzottakat.

Mivel a FORTIX Academy oktatótermében tartott tantermi képzés 3 napos, így természetesen biztosítunk a Résztvevőknek napi háromszori étkezési lehetőséget és frissítőket.

 

Élő online képzéseink során a Microsoft Teams platform adta számtalan lehetőséget kihasználva igyekszünk minél közelebb hozni az üzletmenet-folytonosság kapcsolatokkal átszőtt rendszerét.

Ez a képzési mód sokkal kötetlenebb, hiszen akár az otthonunkból, akár a munkehelyről lehet csatlakozni és nincs időveszteség vagy kellemetlenség a közlekedéssel összefüggésben.

Külön csoportokat kialakítva lehetőséget biztosítunk az együttműködésre és tapasztalatcserére a többi Résztvevővel, mivel bizonyos feladatokat lehetőség van csoportos keretek között elmélyültebben feldolgozni, majd a tréner segítségével kiértékelni.

Az MS Teams adta lehetőségeknek köszönhetően az online képzéstől elvárt interaktivitást még magasabb szintre lehet emelni. Trénereink nem csak oktatnak, hanem mentorálnak is a képzés során, hiszen ahogy részleteiben bontakozik ki az üzletmenet-folytonosság lényege, úgy kap egyre nagyobb hangsúlyt a támogató magatartás, hiszen a tudásanyag átadásával fokozatosan adják át az önálló tervezést és problémamegoldást a résztvevők kezébe.

Természetesen a 2 napos online képzéshez is biztosítunk letölthető munkatankönyvet, hogy a későbbiekben is legyen mire visszatérni.

Az online képzési forma esetében is többszöri szüneteket, illetve egy hosszabb ebédszünetet biztosítunk a Résztvevőknek.

 

Keressen minket!

 

testreszabott, kihelyezett képzések

Többre van szüksége, mint átlagos szakmai tudás? Egy részterület alapos megismerése a cél? Olyan összefüggéseket kell bemutatnia, amire nincs elérhető tanfolyam?

Nem probléma. A többféle képzési forma közül meg fogja találni az Önnek megfelelőt.

Megkímélve a kollégákat a plusz utazás kellemetlenségeitől, a megszokott munkahelyi környezetben biztosítjuk képzéseinket a tőlünk megszokott magas színvonalon.

A testreszabott csoportfeladatok és a vállalat mindennapi működéséből vett példák segítségével törekszünk a képzési anyagot lehető legközelebb hozni a valós élethez, természetesen az erre vonatkozó információbiztonsági kötelezettségeinket figyelembevéve.

 

Keressen minket!

 

e-learning

VÁLLALATRA SZABOTT SZAKMAI E-LEARNING KÉSZÍTÉS

Előzetesen felmért egyedi igények szerint, vállalatra szabottan készítjük el szakmai e-Learning képzését üzletmenet-folytonosság, információbiztonság, IT biztonság, adatvédelem, illetve más irányítási rendszerek témakörben.
A képzésben résztvevő munkatársak a mindennapi működési tapasztalatokat felhasználva, magas szakmai színvonalon sajátítják el tudásukat.

A saját időbeosztás szerint teljesíthető e-learning képzési anyagaink kiváló lehetőséget adnak a szakmai tudás elmélyítéséhez, a tudatosító képzések teljesítéséhez.
E-learning képzéseinket ajánljuk mindazon leendő ügyfeleinknek, akik eleget kívánnak tenni az

 • irányítási rendszerek,
 • állami és önkormányzati szervek,
 • pénzintézetek,
 • egyéb kritikus infrastruktúra biztonság-irányítási rendszer által előírt és kötelezően dokumentálandó oktatások teljesítésének.

SZAKMAI E-LEARNING TANANYAGAINK

Az e-Learning oktatási forma lehetőséget ad a vállalatok számára rugalmasan, nyomon követhetően, bárhol és bármikor elvégezhető lehetőséggel képezni a munkatársakat.

A modulok megvásárlása 1 éves használati jogosultságot jelent.

Vállalati előnyök

 • A képzésre fordított idő és költségek jelentősen lecsökkennek, bárhol, bármikor elvégezhető
 • Több éves szakmai továbbképző tapasztalat a képzések ezen speciális területén 
 • Kiemelkedően gyakorlatorientált képzések, tapasztalatainkból összeállított felhasználható sablonokkal, mely a vállalat mindennapi munkájába illeszthető
 • A képzések elkészítésénél maximálisan igazodunk a vállalat specifikumaira
 • Igényesen, lehetőség szerint gamification elemekkel tarkított, figyelemfelkeltő oktatási anyagokat nyújtunk át

Kérje ajánlatunkat!

tudatosító kampányok

A tudatosító kampány az oktatási rendszerünk egy olyan speciális formája, amelybe a szervezet minden dolgozóját, beosztástól függetlenül, adott esetben akár külsősöket és partnereket is bevonjuk. Folyamatosan fókuszban tartjuk az általunk elérhető szakmai képzések kérdéskörét, rávilágítva annak fontosságára és a szervezet életében betöltött szerepére.

A tudatosító kampányok célja, hogy a felhasználókat a szervezet minden működési szintjén felkészítse a vállalati működés során fellépő problémák, fenyegetettségek, nem várt helyzetek felismerésére, kezelésére a szervezetben található adatok, folyamatok és rendszerek tekintetében. 

Az általunk kidolgozott, vállalatra szabott kampány(ok) időtartama általánosan 4-5 hét, igény szerint ez módosítható.

A kampány tartalmát elkészítve a vállalat rendelkezésére bocsájtunk egy e-Learning rendszerű tananyagot, igény szerint számonkéréssel, valamint hírlevél, kivetítő, plakát formájában különböző jótanácsokat, a vállalat belső weboldalán elérhető egyéb tematikus anyagokat.

A biztonságtudatossági kampányok fázisai:

 • Kampány stratégia
 • Előkészítés
 • Menedzsment support
 • Kommunikáció
 • Végrehajtás
 • Tesztek, visszamérés, nyereményjátékok
 • Riporting

Felhasználói biztonságtudatossági kampány 4 héten át tart, mely tartalmaz tudatossági hírleveleket, tematikus posztereket, kapcsolódó cikkeket, előadásokat.

Tematikus kampányunk részeként elérhető rendszerüzemeltetők részére az alábbi fókusszal:

 • Rendszerhardening
 • CIS, NIST ajánlások
 • Policy compliance és hardening ellenőrző programok
 • Sérülékenység-menedzsment és eszközök
 • Kapcsolódó jogszabályok
 • IT rendszerek üzemeltetéséhez kapcsolódó vizsgák és certifikációk

Kérje ajánlatunkat!

a tudás a hivatásunk

Szakértői hátterünkre és oktatási tapasztalatunkra támaszkodva olyan tréningeket kínálunk, melyek az információbiztonságot, üzletmenet-folytonosságot és minden ehhez kapcsolódó szakmai tudást a gyakorlati megvalósítás szempontjából közelítik meg és adják át.

Ezáltal valóban a gyakorlatban használható tudással vértezzük fel mindazokat, akik minket választanak.

RÓLUNK

A tanácsadási tapasztalatokból adódó lehetőségeket kihasználva az oktatás területét 2017-től önálló szolgáltatásként működtetjük tovább, immár saját arculattal. 

Tesszük mindezt abból a felismerésből adódóan, hogy a piacon elérhető hasonló témájú tréningek leginkább egy-egy követelményrendszerhez kapcsolódnak, jellemzően nem használják ki a különböző területek között fellelhető azonosságokat (hasonlóságokat) és alig nyújtanak konkrét megoldásokat, technikákat a megismertetett elvárásokhoz.

A FORTIX Academy különböző szakterületeken kínál képzési szolgáltatásokat
 információbiztonság,
– üzletmenet-folytonosság,
– adatvédelem 

témakörökben, továbbá az ezekhez kapcsolódó szakmai területeken.

Az oktatások fő jellemzői a gyakorlatorientáltság, a napi életből vett példák feldolgozása és a kiemelt szakmai színvonal.

A könnyen elérhető követelmények ismertetése helyett az alkalmazható megoldásokra koncentráló tréningek, oktatások eredményeként az ügyfelek képessé válnak a napi működésbe könnyen beépíthető megoldások alkalmazására.

írásaink

A szakterületeink tapasztalatait felhasználva írjuk meg cikkeinket, melyekkel reményeink szerint támpontot, használható eljárásokat nyújtunk olvasóinknak.

AI megint, megint és megint…
AI megint, megint és megint…

Hónapok óta megy az AI körüli buli. Olvastam valahol, hogy mindenki mesterséges intelligencia szakértővé vált az utóbbi időben, és ez milyen igaz. A diákok helyett megírja a dolgozatot, a tanár helyett a kérdéseket, tanácsot ad a bírósági ítélethez, lerajzolja a pápát...

bővebben
Ez szép mentés volt!
Ez szép mentés volt!

Ez szép mentés volt! – Ha ez a mondat hangzik el egy megbeszélésen a rendszerüzemeltetők csapatában, akkor nem feltétlenül egy sportesemény szép pillanatáról, hanem az informatikai rendszerek mentésének megfelelőségéről lehet szó. Március 31. az adatmentés –...

bővebben
Etikus hackelés: A kiberbiztonság fehér lovagjai 
Etikus hackelés: A kiberbiztonság fehér lovagjai 

A cikk megjelenésének szakmai támogatója a CyberCamp, Magyarország első széles körben elérhető junior kiberbiztonsági szakember képzése, amely során az etikus hackelés alapjai is megtanulhatók.www.cybercamp.huEtikus hackelés története: Az 1960-as évektől napjainkig...

bővebben

várjuk érdeklődését!

Email:

info@fortixcademy.hu

CÍM:

1114 Budapest, Magyari István utca 2. Fszt. 4.

A fenti információk tájékoztató jellegű adatok, nem minősülnek ajánlattételnek.

A képzések bármely részletében történő változtatásának jogát fenntartjuk.