fbpx
+36 1 781 4842 info@fortix.hu

fortix academy

A TUDÁS A HIVATÁSUNK

Felnőttképzési engedély száma: E/2022/000055
Felnőttképzés bejelentési száma: B/2020/003023
A FORTIX Academy a Felnőttképzők Szövetségének (FVSZ) tagja.

cybercamp – junior kiberbiztonsági szakember

6 hónapos képzés

2024. február 5.

2024. május 6.

A CyberCamp Magyarország első széles körben elérhető kiberbiztonsági szakemberré átképző komplex képzése, ahol 6 hónap alatt magabiztos tudást és gyakorlatot kapsz, és egy jövőálló, felfelé ívelő karrierútra lépsz!

a tudás a hivatásunk

Szakértői hátterünkre és oktatási tapasztalatunkra támaszkodva olyan tréningeket kínálunk, melyek az információbiztonságot, üzletmenet-folytonosságot és minden ehhez kapcsolódó szakmai tudást a gyakorlati megvalósítás szempontjából közelítik meg és adják át.

Ezáltal valóban a gyakorlatban használható tudással vértezzük fel mindazokat, akik minket választanak.

RÓLUNK

A tanácsadási tapasztalatokból adódó lehetőségeket kihasználva az oktatás területét 2017-től önálló szolgáltatásként működtetjük tovább, immár saját arculattal. 

Tesszük mindezt abból a felismerésből adódóan, hogy a piacon elérhető hasonló témájú tréningek leginkább egy-egy követelményrendszerhez kapcsolódnak, jellemzően nem használják ki a különböző területek között fellelhető azonosságokat (hasonlóságokat) és alig nyújtanak konkrét megoldásokat, technikákat a megismertetett elvárásokhoz.

A FORTIX Academy különböző szakterületeken kínál képzési szolgáltatásokat
 információbiztonság,
– üzletmenet-folytonosság,
– adatvédelem 

témakörökben, továbbá az ezekhez kapcsolódó szakmai területeken.

Az oktatások fő jellemzői a gyakorlatorientáltság, a napi életből vett példák feldolgozása és a kiemelt szakmai színvonal.

A könnyen elérhető követelmények ismertetése helyett az alkalmazható megoldásokra koncentráló tréningek, oktatások eredményeként az ügyfelek képessé válnak a napi működésbe könnyen beépíthető megoldások alkalmazására.

írásaink

A szakterületeink tapasztalatait felhasználva írjuk meg cikkeinket, melyekkel reményeink szerint támpontot, használható eljárásokat nyújtunk olvasóinknak.

Cloud security tooling
Cloud security tooling

A felhőalapú védelmi technológiák rohamos fejlődése és az egyre összetettebb kiberfenyegetések világában a biztonsági szakértők számára elengedhetetlen, hogy naprakészek legyenek a legújabb felhőbiztonsági megoldásokkal és trendekkel kapcsolatban. A felhőbiztonság...

bővebben
Black Friday
Black Friday

A cikk megjelenésének szakmai támogatója a CyberCamp, Magyarország első széles körben elérhető junior kiberbiztonsági szakember képzése, amely során 6 hónap alatt junior kiberbiztonsági szakember lehetsz.www.cybercamp.huNem elég nekünk a karácsonyi vásár, az adventi...

bővebben
MagyarBrands elismerés
MagyarBrands elismerés

A Fortix és a CyberCamp is elenyerte a MagyarBrands díjat A FORTIX és a CyberCamp is elnyerte a MagyarBrands 2023 díjat "Innovatív Márka" kategóriában. Az elismerés nem csupán a mi teljesítményünket díjazza, hanem az információbiztonság és kiberbiztonság iránti...

bővebben

várjuk érdeklődését!

Email:

info@fortixcademy.hu

CÍM:

1114 Budapest, Magyari István utca 2. Fszt. 4.

A fenti információk tájékoztató jellegű adatok, nem minősülnek ajánlattételnek.

A képzések bármely részletében történő változtatásának jogát fenntartjuk.