fbpx
+36 1 781 4842 info@fortix.hu

MagyarBrands díj

A Fortix és a CyberCamp is elenyerte a MagyarBrands díjat

A FORTIX és a CyberCamp is elnyerte a MagyarBrands 2023 díjat „Innovatív Márka” kategóriában. Az elismerés nem csupán a mi teljesítményünket díjazza, hanem az információbiztonság és kiberbiztonság iránti elkötelezettségünket és szakértelmünket is elismeri.

A MagyarBrands díj az egyik legkiemelkedőbb hazai márkadíj, amely a hazai márkákat értékeli és elismeri. Az elismerés szempontjai között szerepel a márka hírneve, hazai márképítési gyakorlata, innovatív megoldásai és társadalmi hasznossága. Az „Innovatív Márka” kategória különösen az innováció és az újítások terén elért eredményeket hangsúlyozza.

Ez a díj nemcsak az elkötelezettségünket és kitartásunkat díjazza, hanem az egész csapatunk kiemelkedő munkáját is. A FORTIX mindig is a magas színvonalú információbiztonság, adatvédelem és üzletmenet-folytonosság szolgáltatások megteremtésére törekedett, míg a CyberCamp célja a következő generáció kiberbiztonsági szakértőinek képzése és felkészítése.

Az elismerés arra ösztönöz bennünket, hogy folytassuk a magas színvonalú munkát és tovább fejlesszük szolgáltatásainkat az ügyfeleink és a kiberbiztonsági közösség javára.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

    (*)