fbpx
+36 1 781 4842 info@fortix.hu

Kiberbiztonsági pályaképek

A kezdőtől a szakértőig

phishing webinar

Esemény leírása

Fedezd fel a kiberbiztonsági szakma világát a CyberCamp legújabb webinarján, ahol a kiberbiztonság különböző területeinek szakértői osztják meg tapasztalataikat és tudásukat. A webinart Rónaszéki Péter, a FORTIX  ügyvezetője és a CyberCamp alapítója nyitja meg, aki bemutatja a 6 hónapos intenzív kiberbiztonsági képzés hátterét, céljait és a junior szakértők iránti növekvő igényt.

Farkas Ottó, a CyberCamp vezetője, saját útját meséli el, hogyan vált kiberbiztonsági szakemberré és hogyan került a CyberCamp élére. A webinar során a résztvevők betekintést nyerhetnek abba, hogy a különböző előadók – akik az oktatás, szabványok készítése, phishing szimulációk, penetrációs tesztelés és egyéb területeken tevékenykednek – hogyan találták meg helyüket ebben a dinamikusan fejlődő iparágban.

Fedezd fel a kiberbiztonsági átalakulások izgalmas történeteit a CyberCamp legújabb webinarján, ahol bemutatjuk az izgalmas utazásokat a színpadtól a kiberterekig, és a bárpult mögül a kiberbiztonsági szakma sűrűjéig.

 

A színpad fényeitől a kiberbiztonság világáig:

Hallgasd meg, hogyan vált egy színész a kiberbiztonsági szakma csillagává, felfedezve, hogy a reflektorfények mögött is vannak rejtett veszélyek és kihívások.

 

 

A koktélok mestere a kiberbiztonságban:

Ismerd meg azt a különleges utat, amely egy bárban kezdődött és a kiberbiztonság mély vizein keresztül vezetett, ahol a keverési technikák helyett a digitális védelem és támadások titkai váltak a főszereplővé.

 

 

A CyberCamper:

Hallgasd meg egy volt hallgató beszámolóját arról, hogy a CyberCamp képzés hogyan gazdagította szakmai tudását, és miként alkalmazza az ott szerzett ismereteket a napi munkájában a kiberbiztonság területén.

 

 

A gyakornokból phishing szimulációs szakértővé váló:

Fedezd fel azt az inspiráló történetet, amely bemutatja, hogyan nőtt fel egy gyakornok, hogy egy 6500 fős szervezetben vezényeljen le phishing szimulációs gyakorlatokat, bizonyítva, hogy a megfelelő tudással és elszántsággal bárki elérheti a csúcsot.

 

Csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas webinaron, ahol a kiberbiztonsági átalakulások és karrierváltások inspiráló történetei várnak rád. Fedezd fel, hogy hogyan változtathatod meg az életedet és válhatsz a kiberbiztonság mestereivé a CyberCamp segítségével.

miről lesz szó?

A személyes történeteken keresztül megismerhetjük, hogy az előadók gyermekkori álmaikból hogyan jutottak el a kiberbiztonsági szakma csúcsára, milyen kihívásokkal néztek szembe karrierjük során, milyen előzetes ismeretekkel rendelkeztek a szakmába lépés előtt, és hogyan találták meg a helyüket a kiberbiztonság sokszínű világában. Megtudhatjuk, melyek voltak azok az erőforrások és támogatások, amelyek elengedhetetlenek voltak a sikerhez, valamint a jövőbeli karriercélokról és fejlődési lehetőségekről is szó esik majd.

Csatlakozz hozzánk és merülj el a kiberbiztonsági szakértők inspiráló történeteiben, tanulj a legjobbaktól, és fedezd fel, hogy hogyan válhatsz te is a kiberbiztonság titánjává. 

A webinarunkon nem csak értékes ismeretekkel gazdagodhatsz, hanem egy exkluzív ajánlat részese lehetsz, amelyről a résztvevők értesülhetnek elsőként.

2023. november 23. 16:00 – 17:00

Az előadást ONLINE tartjuk, így bárhonnan be lehet rá csatlakozni.

Az előadásra való belépés linkjét e-mailben küldjük el a regisztráltaknak.

Az előadás INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Előadóink

Rónaszéki Péter

Rónaszéki Péter

Farkas Ottó

Farkas Ottó

Lovász-Nagy Zsanett

Lovász-Nagy Zsanett

Csillag Botond

Csillag Botond

Kotroczó Dávid

Kotroczó Dávid

Kóka Vajk Csanád

Kóka Vajk Csanád