fbpx
+36 1 781 4842 info@fortix.hu


  KEDVES JELENTKEZŐ!

  A jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhet a képzésünkre.
  A kérdések sorrendje megegyezik a Felnőttképzési Jelentkezési Rendszer (FAR) kérdéseinek sorrendjével. Előre is köszönjük megértését.

  2020. szeptember 1-jétől a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény változásai miatt a felnőttképzési szolgáltatók kötelesek lesznek a személyes adatok bejelentésére és továbbítására.

  A jelentkező tudomásul veszi, hogy személyes adatait a képzésben való részvétel céljából az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kezelik.
  Az adatvédelmi nyilatkozat itt érhető el: https://www.fortix.hu/adatkezelesi-tajekoztato/
  A Képző intézmény a Résztvevő adatait a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli.

  Az alább kitöltött jelentkezési lap elküldése fizetési kötelezettséggel jár!

  (*)

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képzésre való jelentkezéshez és az Ön személyes adatainak feldolgozásához a következő hozzájárulásokra van szükségünk. E tekintetben kérjük, hogy az alábbiakban említett feltételek és információk elolvasása után adja meg hozzájárulását. (A feltételek és információk az alábbi linkre kattintva érhetők el)

  (*)

  (*)

  (*)


  JELENTKEZÉSI ŰRLAP

  Kérjük, ellenőrizze e-mail fiókjának spam mappáját, vagy lépjen kapcsolatba velünk az info(@)fortix.hu címen, ha nem kap visszaigazoló e-mailt a jelentkezéséről.

  Általános szerződési feltételek

  Részvételi szabályzat

  jelentkezési és lemondási feltétel

  adatkezelési tájékoztató