fbpx
+36 1 781 4842 info@fortix.hu


  KEDVES JELENTKEZŐ!

  A jelentkezési lap kitöltésével tud jelentkezni képzésünkre.
  A feltett kérdések sorrendje megegyezik a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben (FAR) található kérdések sorrendjével. Megértését előre is köszönjük.

  A 2020. szeptember 1-től a 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény változása miatt a felnőttképzést végzőnek bejelentési és adattovábbítási kötelezettsége van a személyes adatokra vonatkozóan.

  Résztvevő tudomásul veszi, hogy a képzésben való részvételhez a személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük.
  Az adatkezelési tájékoztatót itt éri el: https://www.fortix.hu/adatkezelesi-tajekoztato/
  A Képző Intézmény a Résztvevő adatait, a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény és az információ-szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint kezeli.

  Az alább kitöltött jelentkezési lap elküldése fizetési kötelezettséget von maga után!

  (*)

  Tájékoztatjuk, hogy a képzésre történő jelentkezéshez és személyes adatai kezeléséhez az alábbi hozzájárulásokra van szükségünk. Erre tekintettel kérjük, hogy - miután az alább hivatkozott feltételeket és tájékoztatást elolvasta - szíveskedjen hozzájárulásáról nyilatkozatát megadni. (A feltételeket és tájékoztatókat a linkre történő kattintással tudja elérni)

  (*)

  (*)

  (*)


  JELENTKEZÉSI LAP

  Kérjük, hogy amennyiben nem kap egy visszaigazoló emailt a jelentkezéséről, ellenőrizze az email fiók spam mappáját, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot az info(@)fortix.hu emailcímen.

  Általános szerződési feltételek

  Részvételi szabályzat

  jelentkezési és lemondási feltétel

  adatkezelési tájékoztató