fbpx
+36 1 781 4842 info@fortix.hu

Ráczpali István

Információbiztonsági szakértő tanácsadó 10+ év informatikai üzemeltetési tapasztalttal és 5 év információbiztonsági múlttal.

Privacy by design: A Privacy by Design nemcsak az egyének személyes adatainak védelméről szól, hanem a bizalom kiépítéséről és a szervezet hírnevének javításáról is olyan időszakban, amikor a magánélet megsértése és az adatvédelmi botrányok jelentős károkat okozhatnak. Időt és pénzt takaríthat meg azáltal szervezet az által, hogy adatvédelmi szempontokat termékei és szolgáltatásai tervezésébe és fejlesztésébe integrálja. Így kerülve el a költséges adatvédelmi helyreállítási erőfeszítéseket.

Sérülékenység menedzsment: A sérülékenységek kezelése olyan kritikus folyamat, amely segíthet a szervezeteknek proaktívan azonosítani és orvosolni a rendszereik biztonsági hiányosságait, mielőtt azokat rosszindulatú szereplők kihasználnák. Hálózataik, alkalmazásaik és eszközeik sebezhetőségeinek rendszeres vizsgálatával és értékelésével az információbiztonsági szakemberek lépéseket tehetnek szervezetük általános kockázati helyzetének csökkentésére, és biztosíthatják, hogy megfelelő helyzetben legyenek a kiberfenyegetésekkel szembeni védekezéshez. A kurzus biztosítja a szükséges ismereteket és készségeket a sebezhetőségek hatékony kezeléséhez és a szervezet kritikus eszközeinek védelméhez.