FORTIX ACADEMY

felHASZNÁLHATÓ TUDÁS

 

 

 

 

 

 

Miért a Fortix Academy?

Mert • tréningjeinken jelen van szakmai oktató és tréner • pontos időbeosztással dolgozunk • a FORTIX tanácsadói csapatának tapasztalatait használjuk fel • hosszútávon használható gyakorlati feladatokat és megoldásokat adunk • rávezető és energizer tréning feladatokkal tesszük élvezhetőbbé a tanulást • tapasztalt, szakmabeli oktatókkal dolgozunk • kiosztásra kerülő anyagaink magas színvonalúak, a mindennapi munkák során könnyen használhatóak

KÉPZÉSEK

Egyedi igény szerinti képzések

Többre van szüksége, mint átlagos szakmai tudás? Egy részterület alapos megismerése a cél? Olyan összefüggéseket kell bemutatnia, amire nincs elérhető tanfolyam?
Nem probléma.
Egyedi képzéseink lehetőséget nyújtanak mindazon ismeretek átadására, melyek legjobban támogatják az Önök céljainak megvalósítását. A tananyag egyedileg kialakított, a példák, feladatok az Önök működéséhez kapcsolódnak. Az egyedi igény szerinti oktatások kialakítását minden esetben megelőzi egy konzultáció, amelyben tisztázzuk a képzés célját, kereteit, az átadandó tudást. Az ilyen képzések jellemzően kihelyezett formában valósulnak meg, de lehetőség van a FORTIX Academy oktatótermében történő lebonyolításra. Amennyiben ilyen képzést szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

NYÍLT TANFOLYAMOK

Rendszeresen meghirdetett tanfolyamaink, saját oktatótermünkben.

A tananyagot tanácsadói, oktatói tapasztalataink alapján állítottuk össze, hogy a legjobban támogassa a terület megismerését, és gyakorlatias ismereteket adjon.

Önnek nem kell mást tennie, mint jelentkezni, és eljönni a tanfolyamra, a többiről mi gondoskodunk.

KIHELYEZETT KÉPZÉSEK

A nyílt tanfolyamok tematikája szerint felépített képzések, melyeket az Ön által választott helyszínen és időpontban bonyolítunk le.

Így a tudás megszerzéséhez kollégáinak nem kell külső helyszínre utazniuk, és legmegfelelőbb időpontban valósítható meg a tanfolyam.
A tananyag megegyezik a nyílt képzés anyagával, azonban oktatóink a helyi viszonyoknak megfelelően a résztvevők érdeklődése alapján a szükséges témakörökre nagyobb hangsúlyt fektetnek.

Kihelyezett képzésekre vonatkozóan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

KONZULTÁCIÓ

A megszerzett tudás akkor válik hasznossá, ha azt sikeresen alkalmazzák is.
Ebben nyújt egyedülálló segítséget konzultációs szolgáltatásunk.
Akár képzéseink valamelyikéhez kapcsoltan, akár attól függetlenül, a képzési portfólióinkba tartozó szakmaterületeken egyedi konzultációs lehetőséget biztosítunk.
Az ilyen konzultációkon oktató, tanácsadó kollégáink egy adott szituáció kezelésében nyújtanak segítséget, rávilágítanak az alkalmazandó módszerre, vonatkozó követelményre, vagy éppen a felmerült hiányosságra.
A konzultációs szolgáltatással kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fortix Academy Statisztika

%

A TRÉNINGRŐL

A képzés célkitűzései teljes mértékben teljesültek.

%

AZ OKTATÓKRÓL

Az oktatók felkészültsége megfelelő.

%

DOKUMENTÁCIÓRÓL

A kiadott anyagok informatívak, jól használhatóak.

%

ÁLTALÁNOSSÁGBAN

Ajánlani fogom a FORTIX Academy-t és képzéseit másoknak.

Küldetésünk

Szakértői hátterünkre és oktatási tapasztalatunkra támaszkodva olyan tréningeket kínálunk, melyek az információbiztonságot, üzletmenet-folytonosságot és minden ehhez kapcsolódó szakmai tudást a gyakorlati megvalósítás szempontjából közelítik meg és adják át, hogy valóban a gyakorlatban használható tudással vértezzük fel mindazokat, akik minket választanak.

CÍM

1126 Budapest, Orbánhegyi út 49.

EMAIL

info@fortixacademy.hu

TELEFON

+36 1 781 4842

Referencia