FORTIX Consulting Kft.

Pénzügyi szervezetek

A pénzügyi szervezeteknek ki kell alakítaniuk a szolgáltatási tevékeny-ségük ellátásához használt informatikai rendszerük biztonságával kapcsolatos szabályozási rendszerüket, és a szabályozási rendszerben ki kell térni az információtechnológiával szemben támasztott követelményekre.

 

Az informatikai és adatkommunikációs rendszerek védelmének meghatározó alapeleme a rendszerek működésére és a működtetésre vonatkozó szabályozás. Ez a követendő szabályok bevezetését, betartását, ellenőrzését, valamint az ellenőrzések során feltárt hiányosságok megszüntetését, azaz együttesen az informatika szabá-lyozását jelenti.

 

  • Az elvárások meghatározásán keresztül csökkentse a hibás emberi tevékenység végzésből, az információ hiányából és az elvégzett tevékenységek dokumentálásának elmaradásából származó, informatikai jellegű működési kockázatokat.
  • A szabályzati rendszer a pénzügyi szervezetek informatikai biztonságának egyik közvetett kockázat csökkentő kontrollja: megléte és folyamatos megfelelősége a teljesítés számonkérésének alapjául szolgál.

  


Miért a FORTIX?

Célunk, hogy ügyfeleink rövid- és hosszútávon is a lehető legmagasabb szintű szakmai támogatást kapják tőlünk, ehhez legnagyobb értékünk kollégáink sokéves tapasztalata és magas szakmai felkészültsége.
Munkánk során az ügyfelek komplex biztonságát helyezzük előtérbe, mivel hisszük, hogy a vállalatok sikerének egyik kulcseleme az információbiztonság és üzletmenet-folytonosság megfelelő stratégiai szintű kezelése.

 

 


A projektek kivitelezésében résztvevő munkatársaink mindegyike több éves tapasztalattal rendelkezik vezetési tanácsadásban, audit, működés- és szervezetfejlesztésben, projektmenedzsmentben, információbiztonsági és üzletmenet-folytonossági irányítási rendszerfejlesztő programok, illetve személyes fejlesztő munkák meg-valósításában.

 


 

 További információért keressen minket!

 

Főoldal Szolgáltatás PÉNZÜGYI SZERVEZETEK

FORTIX Consulting Kft.
H - 1126 Budapest, Orbánhegyi út 49.
E-mail: info@fortix.hu
Telefon: +36 1 781 4842
Fax: +36 1 786 0196