FORTIX Consulting Kft.

IBF ÉS CISO

Az informatikai biztonsági felelős  a szervezetnél előforduló valamennyi, az elektronikus információs rendszerek védelméhez kapcsolódó feladat ellátásáért felelős, valamint elvégzi vagy irányítja a tevékenységek tervezését, szervezését, koordinálását valamint ellenőrzését.

 

Kapcsolatot tart a hatósággal és a kormányzati eseménykezelő köz-ponttal.
Az informatikai biztonsági felelős teljes embert és megfelelő fellépést, gyakorlatot kíván. A FORTIX szak-emberei sokéves tapasztalattal, magas szintű szakmai ismeretekkel áll partnerei rendelkezésére.

 

  • Gondoskodni a szervezet elektronikus információs rendszereinek biztonságával összefüggő tevékenységek jogszabályokkal való összhangjának megteremtéséről, és fenntartásáról.
  • Irányítani a fentiek szerinti tevékenységek tervezését, szervezését, koordinálását és ellenőrzését.
  • Előkészíteni a szervezet elektronikus információs rendszereire vonatkozó informatikai biztonsági szabályzatot.
  • Előkészíteni a szervezet elektronikus információs rendszereinek biztonsági osztályba sorolását és a szervezet biztonsági szintbe történő besorolását.
  • Véleményezni az elektronikus információs rendszerek biztonsági szempontjából a szervezet e tárgykört érintő szabályzatait és szerződéseit.
  • Kapcsolatot tartani a hatósággal és a kormányzati eseménykezelő központtal

  • Tanácsadó szakértőink folyamatos szakmai képzéseken és projekteken vesznek részt, ezért maradéktalanul megfelelnek az információbiztonságról szóló 2013. évi L. törvény szerinti elvárásoknak.
  • A FORTIX több éves, banki és nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik kiszervezett szakmai feladatok ellátásában, ami hosszútávú garanciát jelent az elvárások magas színvonalú teljesítésére.
  • Biztosítjuk az Ibtv-ben meghatározott követelmények teljesülését a szervezet rendszeréhez kapcsolódó elektronikus információs rendszerének a tervezésében, fejlesztésében, létrehozásában, üzemeltetésében, auditálásában, vizsgálatában, kockázatelemzésében és kockázatértékelésében, karbantartásában vagy javításában közreműködők biztonsággal összefüggő tevékenysége esetén.

Miért a FORTIX?

Célunk, hogy ügyfeleink rövid- és hosszútávon is a lehető legmagasabb szintű szakmai támogatást kapják tőlünk, ehhez legnagyobb értékünk kollégáink sokéves tapasztalata és magas szakmai felkészültsége.
Munkánk során az ügyfelek komplex biztonságát helyezzük előtérbe, mivel hisszük, hogy a vállalatok sikerének egyik kulcseleme az információbiztonság és üzletmenet-folytonosság megfelelő stratégiai szintű kezelése.

 

 


A projektek kivitelezésében résztvevő munkatársaink mindegyike több éves tapasztalattal rendelkezik vezetési tanácsadásban, audit, működés- és szervezetfejlesztésben, projektmenedzsmentben, információbiztonsági és üzletmenet-folytonossági irányítási rendszerfejlesztő programok, illetve személyes fejlesztő munkák meg-valósításában.

 


 

 További információért keressen minket!

 

FORTIX Consulting Kft.
H - 1126 Budapest, Orbánhegyi út 49.
E-mail: info@fortix.hu
Telefon: +36 1 781 4842
Fax: +36 1 786 0196