FORTIX Consulting Kft.

Rólunk

A FORTIX Consulting Kft. jogelődje, a Secure-IT Hungary Kft. 2011-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel. Elsődleges célunk az volt, hogy az információbiztonság és üzletmenet-folytonosság területén szerzett meg-rendelői és szolgáltatói tapasztalatokra támaszkodva minőségi és magas szakmai tanácsadást nyújtsunk az ügyfeleink számára.
2014-ben az addigi sikeres feladatok eredményeképpen ugrásszerű fejlődésnek indultunk, új irodába költöztünk, és kibővült szakértői csapattal támogattuk a folyamatosan növekvő ügyfélkörünket.

 

2015 tavaszán döntöttünk a FORTIX Consulting név használata mellett, hogy egységes és önálló arculattal tudjunk megfelelni az előttünk álló kihívásoknak.

Munkánk során az ügyfelek komplex biztonságát helyezzük előtérbe, mivel hisszük, hogy a vállalatok sikerének egyik kulcseleme az információbiztonság és üzletmenet-folytonossági rendszer meg-felelő stratégiai szintű kezelése.

 


 Célunk, hogy ügyfeleink rövid- és hosszútávon is a lehető legmagasabb szintű szakmai támogatást kapják tőlünk, ehhez legnagyobb értékünk kollégáink sokéves szakmai tapasztalata és magas szakmai felkészültsége.CÉGVEZETÉS

 

 

 Rónaszéki Péter
 tulajdonos, ügyvezető

 

Rónaszéki Péter 1998 óta foglalkozik információ-biztonsággal és üzletmenet-folytonossággal.
Eddig a bankrendszer, valamint a repülésinformatika információvédelmi szakértőjeként dolgozott. 1998-tól a Citibank információbiztonsági menedzsere, 2000-től a Budapest Bank információbiztonsági vezetője, 2006-től az ING Bank, 2008-tól pedig a Lufthansa Systems fizikai és információbiztonsági igazgatója volt. 2012-től a Secure-IT Hungary Kft. és a Mysec Communications Kft. tulajdonos-ügyvezetője, 2015 tavaszától pedig a megújuló FORTIX Consulting Kft. tulajdonos-ügyvezetője.


CISA, CISM, illetve ISO27001 vezető auditori minősítésekkel rendelkezik, az ISACA Magyarországi Egyesületének tagja, a Magyar Bankszövetség információbiztonsági munkacsoportjának szakértője, valamint alapító tagja az Önkéntes Kibervédelmi Összefogásnak (KIBEV).

Péter 42 éves, 1 gyermek édesapja. Szabadidejében fotózik és szakmabeliekből alkotott együttesben zenél.

 

 

 

 

Komenda Roland
tulajdonos, ügyvezető

 

Komenda Roland 2001 óta foglalkozik üzletfejlesztéssel és szolgáltatás-értékesítéssel, elsősorban tanácsadói és IKT területen. Ezalatt az évek alatt üzletágvezetőként és ügyfélkapcsolati igazgatóként átfogó tapasztalatokat szerzett többek között a KÜRT, az Euroone, a Synergon és a Navigator keretein belül.

2014 tavaszán csatlakozott a Secure-IT csapatához, 2015 tavaszától pedig a megújuló FORTIX Consulting Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Roland 40 éves, házas, 2 gyermek édesapja. Szabadidejében Aikidózik, focizik, illetve szívesen vesz részt hiányos információkon alapuló valószínűség-számítási feladatok megoldásában (ulti, póker…)

FORTIX Consulting Kft.
H - 1126 Budapest, Orbánhegyi út 49.
E-mail: info@fortix.hu
Telefon: +36 1 781 4842
Fax: +36 1 786 0196